Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szagérzékenység, alhasi...

Szagérzékenység, alhasi görcsök, derékfájdalom mire utalhat?

Figyelt kérdés
Kb 3 hete voltam együtt a párommal, pont peteérésem volt. Fáj a derekam, alhasi görcseim vannak, érzékeny vagyok egyes szagokra és kajákra. Meg kellett volna jönnie, de nem jött meg.Olyan érzés, mintha megjött volna, úgy görcsölök, de semmi. Csináltam tesztet, én látom a második csíkot, a párom is lát valamit. Akkor most ez mi lehet szerintetek?

2013. okt. 10. 14:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem, hogy halvány a második csík. Ezt kifelejtettem.
2013. okt. 10. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

no mégis mi lehet?

van egy pozitív terhességi teszt a kezedben, megvannak a tüneteid, éltél védekezés nélkül szexuális életet a megfelelő időben és nem jött meg a menstruációd

segítek: 5 hetes terhes vagy (nem az aktustól számoljuk, hanem az előző menstruáció első napjától)

2013. okt. 10. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:
De halvány a csík, nagyon. Ez kavar meg.
2013. okt. 10. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:

mert 3 hete volt az aktus, néhány nap múlva erősödni fog a csík

orvoshoz 6-7 hetesen érdemes csak menni, nem előbb, pont azért, mert még nagyon pici a terhesség

2013. okt. 10. 15:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.,azóta vmi pecsételő barna váladékszerű jött ki. Az normális?
2013. okt. 10. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyenge még a terhesség, menj el az orvosodhoz! Lehet kapsz valami terhességmegtartót. Addig is kíméld magad és ne végezz fizikai munkát!
2013. okt. 10. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szabad terhesség megtartót használnod!

Ha egészséges baba jön, akkor nincs rá szükség, ha meg problémás lenne, akkor nagyon meggondolnám, hogy mit tegyek.

2013. okt. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!