Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni a szagérzéke...

Mit lehet kezdeni a szagérzékenységgel?

Figyelt kérdés
Megkeseríti az életemet, hogy érzékeny vagyok az erős illatokra, főleg az illatosítók és parfümök borítanak ki. Tudom, hogy a terhes nőknek van ilyen, ezért arra gondolok, hogy hormonális oka lehet. PCO-s vagyok és inzulinrezisztens. Sajnos az érzékenység az öklendezős hányingerig is eljut, ha megérzek egy ilyen illatot, rögtön keserű ízt érzek a számban, tüsszögnöm kell és aztán jön a hányinger. Nagyon rossz így a tömegközlekedés, a létezés a munkahelyen, ahol negyven nő ötvenféle illattal locsolgatja magát. :( Volt már valaki így, hogyan lehetne ebből kilábalni?

2018. máj. 8. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából ez egyfajta allergia, egy ismerősömnek is van. Menj el dokihoz, kapsz majd rá allergiagyógyszert
2018. máj. 13. 09:24
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! Az ismerősöd szakorvosnál volt? Hogyan jutott oda?

Háziorvosnál már voltam, szerinte csak túlreagálom a dolgot, szóval burkoltan hisztisnek nevezett. Az volt a tanácsa, hogy szagolgassak kávét. Azért az nem életszerű, hogy ülök a munkahelyemen, elsuhan mellettem valaki és én meg kávét szagolgatok.

2018. máj. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!