Kínai oltás (Sinopharm) utáni tüneteid mikor múltak el?
18/L
nem szoktam beteg lenni, a családom átesett a víruson én nem.
tegnap reggel oltottak be. délelőtt még minden okés volt, de aztán rossz lett a közérzetem, ez ma is így van, mostmár széthasad a fejem és rettentő kimerült vagyok.
nektek mikor múltak el a tüneteitek? Milyen tüneteitek voltak? mit tettetek a hamarabbi gyógyulásotok érdekében?
(légyszi mellőzzétek a minek oltottad be magad stb. megjegyzéseket, mert nem fogom hasznosnak találni, köszi!!)
Az oltási tünetek normál esetben 2-3 nap alatt elmúlnak. Bár én nem Sinopharmot kaptam, de nekem 3 nap volt, és a 4. napra éreztem azt, hogy teljesen olyan vagyok, mint azelőtt. Párom Sinopharmot kapott, neki 3-4 napig rossz közérzete volt, fáradékonysággal küzdött, kimerültnek érezte magát.
Annyit tehetsz, hogy pihensz, nem erőlteted meg magad, ha suliba jársz még, írasd ki magad még 2-3 napra, ha dolgozol, és van lehetőséged, vegyél ki pár nap szabit vagy menj táppénzre. Ha fáj a fejed, vegyél be rá fájdalomcsillapítót egész nyugodtan. Én egy napig pandás és instant karmás videókat néztem pihenés mellett :D.
Kérdező!
Az internet korában, hogyhogy nem jutott el hozzád, hogy a fiatalokat csak Pfizerrel oltják??
Így is van.
Értelmes, felvilágosult és kellően tájékozott ember -főleg, ha utazgatni is szeretne a nyugati irányokba- akkor csakis a Pfizert adatja be magának.
Ahogyan én is meg a párom is.
nekem 1 napig volt fejfájás és fáradtság
az oltási napon meg olyat aludtam mintha leütöttek volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!