Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kínai oltás (Sinopharm) utáni...

Kínai oltás (Sinopharm) utáni tüneteid mikor múltak el?

Figyelt kérdés

18/L

nem szoktam beteg lenni, a családom átesett a víruson én nem.

tegnap reggel oltottak be. délelőtt még minden okés volt, de aztán rossz lett a közérzetem, ez ma is így van, mostmár széthasad a fejem és rettentő kimerült vagyok.

nektek mikor múltak el a tüneteitek? Milyen tüneteitek voltak? mit tettetek a hamarabbi gyógyulásotok érdekében?

(légyszi mellőzzétek a minek oltottad be magad stb. megjegyzéseket, mert nem fogom hasznosnak találni, köszi!!)

2021. máj. 9. 16:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#15 A barátodnak valószínűleg húgycsőgyulladása van, amit nemcsak nemi úton terjedő baktériumok okozhatnak. Sajnos tudom, mert mivel cukros vagyok nálam is gyakran előfordul.

Engem és a nővéremet április 26-án oltottak kínaival, azonkívül hogy kicsit fájt a karunk 1-2 napig nem tapasztaltunk más mellékhatást.

2021. máj. 12. 02:27
 22/23 Cubina ***** válasza:
57%

21-es: Köszi a választ, lehetséges hogy az van neki (egyelőre nem derült ki), ugyebár az urológiáról elzavarták, mert rengeteg ember várakozott hasonló tünetekkel, és keddre kapott időpontot a nemibeteg gondozóba.

Kedden ennek ellenére onnan is elküldték, későbbi időpontra hívták vissza, mondván nem tudják ellátni, mert rengeteg beteg várakozik, plusz még covid ellen is oltanak...

Én még nem jártam ilyen rendelésen, de normális dolog az, hogy a nemibeteg gondozóban oltanak? És mi ez a sok beteg hasonló tünetekkel? Húgycsőgyulladásos járvány van?

2021. máj. 12. 03:48
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
#22 Sajnos SZTK-ban már járvány előtt is szartak a betegek fejére, érdemes lenne elmennie magánba, ott mindjárt másképp bánnának vele. Bár nem tudom hogy mennyire engedheti meg anyagilag.
2021. máj. 12. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!