Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kínai oltás (Sinopharm) utáni...

Kínai oltás (Sinopharm) utáni tüneteid mikor múltak el?

Figyelt kérdés

18/L

nem szoktam beteg lenni, a családom átesett a víruson én nem.

tegnap reggel oltottak be. délelőtt még minden okés volt, de aztán rossz lett a közérzetem, ez ma is így van, mostmár széthasad a fejem és rettentő kimerült vagyok.

nektek mikor múltak el a tüneteitek? Milyen tüneteitek voltak? mit tettetek a hamarabbi gyógyulásotok érdekében?

(légyszi mellőzzétek a minek oltottad be magad stb. megjegyzéseket, mert nem fogom hasznosnak találni, köszi!!)

2021. máj. 9. 16:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%

Nem kell ám mindent elhinni!

2021. máj. 9. 17:07
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

9-es vagyok: úgy értem,a mostani "akcióban", ami a diákoknak szól.

Persze,hogy mindenki kaphat Pfizert.

2021. máj. 9. 17:49
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Biztos vagyok benne, hogy ismét lehet majd Pfizerrel oltani egy-két hét múlva, mert különben nem lesz meg az 5 millió beoltott.

A kínai a kutyának sem kell.

2021. máj. 9. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
Soha. Ez már így marad, vagy még rosszabb lesz.
2021. máj. 10. 12:59
 15/23 Cubina ***** válasza:
54%

Egyik barátomat (23 éves) múlt hét előtti szerdán oltották be a kínai vakcinával. Az oltás utáni napokban szörnyen fáradtnak, letaglózottnak érezte magát és azóta köhécsel, más tünete nem volt.

Viszont a 3. napon gennyes folyadék kezdett a péniszéből szivárogni (egész nap, éjjel is), az utóbbi napokban egyre több genny távozik, körbe kell tekernie zsebkendővel, és már fájdalmai is vannak, elmondása szerint olyan, mintha satuba fogták volna a péniszét, főleg éjjel, nyugalmi állapotban. Már csak fájdalomcsillapítóval tud aludni.

Nagyon meg van ijedve a srác, sose volt ilyen baja még.

Szóval május 12-én lesz két hete hogy beoltották, és a harmadik nap óta van a leírt panasza, ami súlyosbodik. Holnapra van időpontja a nemibeteg gondozóban (urológiáról odazavarták, nővel nem volt több hónapja), kíváncsi leszek, hogy mint mondanak.

2021. máj. 11. 01:16
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
#15: Erős tipp: valószínűleg benne volt a szervezetében valamilyen nemi úton terjedő vírus, és az oltás legyengítette annyira most az immunrendszerét, hogy az a vírus el tudott terjedni jobban emiatt.
2021. máj. 11. 09:03
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

Uuu szegeny, kellemetlen lehet ez a penisz problema😔

Nekem a csaladom nagy resze a kinait kapta, senkinek nem volt semmi mellekhatasa. Egy kolleganom mondta h ki volt purcanva, de 2-3 nap alatt elmult.

2021. máj. 11. 11:44
 18/23 anonim ***** válasza:
66%
A 16-osnak valószínűleg igaza van, valami lappangott ott tünetmentesen, amit az oltás miatti immunreakció előhozott. Sokszor ezek évekig vagy akár egy életen át is tünetmentesen lappanganak, nem véletlen, hogy pl. sok nő nem tud kigyógyulni a hüvelygombából, mert a pasija is fertőzött, de csak hordozó, rajta semmi nem jön ki, ezért senkinek nem jut eszébe őt is kikezelni. De az övsömör is ezért jön többeknél elő, vagy a herpesz.
2021. máj. 11. 11:59
 19/23 anonim ***** válasza:
57%
Én az oltás után pár órával enyhe fáradtságot éreztem. Másnap szintén, de nem volt vészes, harmadnapra elmúlt. Viszont azon a két éjszakán olyan jó aludtam, mint kb soha
2021. máj. 11. 21:05
 20/23 anonim ***** válasza:
28%
Anyukam is a kinait kapta; o is azt mondta, nagyon jokat alszik azota😒
2021. máj. 11. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!