Kínai oltás (Sinopharm) utáni tüneteid mikor múltak el?
18/L
nem szoktam beteg lenni, a családom átesett a víruson én nem.
tegnap reggel oltottak be. délelőtt még minden okés volt, de aztán rossz lett a közérzetem, ez ma is így van, mostmár széthasad a fejem és rettentő kimerült vagyok.
nektek mikor múltak el a tüneteitek? Milyen tüneteitek voltak? mit tettetek a hamarabbi gyógyulásotok érdekében?
(légyszi mellőzzétek a minek oltottad be magad stb. megjegyzéseket, mert nem fogom hasznosnak találni, köszi!!)
9-es vagyok: úgy értem,a mostani "akcióban", ami a diákoknak szól.
Persze,hogy mindenki kaphat Pfizert.
Biztos vagyok benne, hogy ismét lehet majd Pfizerrel oltani egy-két hét múlva, mert különben nem lesz meg az 5 millió beoltott.
A kínai a kutyának sem kell.
Egyik barátomat (23 éves) múlt hét előtti szerdán oltották be a kínai vakcinával. Az oltás utáni napokban szörnyen fáradtnak, letaglózottnak érezte magát és azóta köhécsel, más tünete nem volt.
Viszont a 3. napon gennyes folyadék kezdett a péniszéből szivárogni (egész nap, éjjel is), az utóbbi napokban egyre több genny távozik, körbe kell tekernie zsebkendővel, és már fájdalmai is vannak, elmondása szerint olyan, mintha satuba fogták volna a péniszét, főleg éjjel, nyugalmi állapotban. Már csak fájdalomcsillapítóval tud aludni.
Nagyon meg van ijedve a srác, sose volt ilyen baja még.
Szóval május 12-én lesz két hete hogy beoltották, és a harmadik nap óta van a leírt panasza, ami súlyosbodik. Holnapra van időpontja a nemibeteg gondozóban (urológiáról odazavarták, nővel nem volt több hónapja), kíváncsi leszek, hogy mint mondanak.
Uuu szegeny, kellemetlen lehet ez a penisz problema😔
Nekem a csaladom nagy resze a kinait kapta, senkinek nem volt semmi mellekhatasa. Egy kolleganom mondta h ki volt purcanva, de 2-3 nap alatt elmult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!