Tünetmentes vagy enyhe tünetű COVID fertőzés után jött elő mégis valamilyen probléma?
Olyanokra gondolok, akiken tünetmentesen átment a COVID, viszont később kiderült valami probléma amit a COVID okozott? Vagy csak enyhe tünetei voltak és a gyógyulás után jött elő valami komolyabb gond?
Ha igen, mi volt az, és mi lett a megoldás? Mennyire befolyásolja/befolyásolta ez az utólagos COVID okozta probléma a mindennapodat?
Ui. valaki írta itt pár napja, hogy nem utd sehova járni mert 100 méter séta után már fullad, pedig tünetmentes volt, innen jut eszembe, vannak-e még ilyenek, akiknek van/volt gondjuk úgy, hogy papíron gyógyultak voltak?
5folyt
Elsősorban lehangoltság, szomorúság
Én enyhe tünetekkel voltam beteg januárban.
Nálam kb májustól jött elő poszt covidként hevesebb szívdobogásérzés, időnként fura érzést éreztem a szívemnél. Nem szúrás vagy nyomásérzést, nem igazán tudom mihez hasonlítani,csak kellemetlen volt. 1-2 másodperces dolog volt napi 1-2szer...de volt hogy pár napig semmi.
Kaptam rá gyógyszert, azóta nem volt ilyen panaszom....igaz valószínűleg ezt már mindig szednem kell.
Nem erre vágytam 35évesen, de legalább ennyivel megúsztam.
7
Pszichés pánikbeteg lettél. semmi köze a kovidhoz ehhez. Eleve ha köze lenne elmúlna, mert a vírust ismeri a szervezetünk, tehát nem tud ilyen kárt okozni ha enyhe tüneteid voltak. :) Meg vagy vezetve, de legalább rabja lettél a gyógyszergyáraknak, mert elhitted, hogy a kovid okozta és szedned kell azt a szart.
9
Nem is a vírus okozza a poszt-COVID-ot, hanem az immunrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!