Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltásfanok látták már ezt...

Az oltásfanok látták már ezt a videót? Értik amit a professzor asszony elmondd?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy az oltáshívők hisznek egy Merkelynek vagy szláviknak, akiknek tömik a zsebét, jól megszedték magukat 2 év alatt, Szlávik is rendesen kisimult, rá se ismerni... Dől a lé neki, anyagilag életre fedezte magát.

Közben vannak ilyen lelkiismeretes emberek, mint a professzor hölgy.

[link]

2021. nov. 9. 11:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
40%

"Te sötét vagy, mint az éjszaka, ne is koptasd a klaviatúrát."

Persze, én vagyok a sötét aki nem hisz egy chemtrail hívőnek covid ügyben.

De nyilván semmi más érvet nem tudsz felsorolni, csak azt hogy hülye vagyok.

Ebből is látszik, hogy ha 1-el kevesebb IQ-d lenne, akkor fotoszintetizálnál.

2021. nov. 9. 21:58
 42/45 A kérdező kommentje:
Ember Bardócz Zsuzsa egy professzor, PhD stb... érted? Neki van tudása nem úgy, mint a lefizetett celeborvosaidnak.
2021. nov. 9. 23:18
 43/45 anonim ***** válasza:
30%

1. Járványügyileg nem releváns témában kutat/kutatott, soha nem foglalkozott vírusokkal, vakcina fejlesztéssel.

2. Aki hisz a chemtrailben, meg szerinte a levegő oxigénje nélkül 2 napot kibírunk, az minden épeszű ember szerint bolond, és egy szavát sem szabad elhinni. [link] Nyugodtan nézd végig.

3. Nem a celeborvosok tolják az oltást, hanem minden háziorvos, körzetis stb.

Egy átlag háziorvosnak is jóval nagyobb élettan, anatómia tudása van, mint ennek a nőnek.

2021. nov. 9. 23:41
 44/45 A kérdező kommentje:
Akkor is áll mellette több professzor, ő például tényleg epidemiológus, mikrobiológus, infektológus sorolni se tudnám mi mindent ért el és még is ezen a véleményen van: [link]
2021. nov. 9. 23:48
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem nekünk, laikusoknak kellene ezekről vitatkoznunk. A "celeborvosok" és a "konteósok" között is vannak elismert szaktekintélyek szerte a világban, nekik kellene egymással kommunikálniuk. Ehelyett azt látjuk, hogy előbbiek folyamatosan nyilatkoznak a tévében, újságokban, míg utóbbiak kénytelen cenzúrázatlan médiumokat igénybe venni, hogy hallassák a hangjukat. Nyilvános viták a két tábor között nincsenek.

A "konteósokat" függetlennek nem nevezhető, sokszor szakmai háttérrel sem rendelkező újságírók és bértollnokok "factcheckelik", amit a google sokszor első találatként jelenít meg. Ad hominem támadás zajlik ellenük, sokan a karrierjüket (orvosi engedélyüket) és anyagi támogatásaikat kockáztatják, míg a "celeborvosok" és "hivatalos szakértők" közül többről is kiderült, hogy jelentős összegeket kaptak gyógyszergyáraktól, vagy egyéb módon anyagilag érdekeltek az oltások propagálásában vagy a tesztelésben.

2021. nov. 10. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!