Az oltásfanok látták már ezt a videót? Értik amit a professzor asszony elmondd?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy az oltáshívők hisznek egy Merkelynek vagy szláviknak, akiknek tömik a zsebét, jól megszedték magukat 2 év alatt, Szlávik is rendesen kisimult, rá se ismerni... Dől a lé neki, anyagilag életre fedezte magát.
Közben vannak ilyen lelkiismeretes emberek, mint a professzor hölgy.
2021. nov. 9. 11:30
1/45 anonim válasza:
De miért hinnék pont ennek a nőnek?
2/45 A kérdező kommentje:
Talán mert nem ő az egyedüli prof, aki ezt állítja? :)
2021. nov. 9. 11:34
3/45 anonim válasza:
Fú, azonnal meg vagyok győzve. Gondolom azok a "profok" akik az ellenkezőjét állítják mind a saját anyagi boldogulásuk miatt teszik.
5/45 A kérdező kommentje:
Nem meggyőződésnek linkeltem, csak azért, mert feketén-fehéren elmondja mi lehet a vége ennek. Nyilván nem örülnék ha 2 év múlva leállna a veséd vagy a májad stb. Elsorvadna az agyad? Tehát nem tudsz semmit és fejjel mész a falnak, hogy 1 év alatt már sokan 3 lassan 4 oltást lövettek be, amiről elmagyarázza, hogy nem bomlik le a szervezetben csak ezt mondják.
2021. nov. 9. 11:40
6/45 anonim válasza:
Az mekkora poén már hogy a videó elején bejön Győrfi Pál hogy mindenki oltakozzon... 🤣
7/45 anonim válasza:
Mert tudományosan nem megalapozott? Mert egy neve sincs prof? Talán nem is a szakterülete? 1 publikáció sem lelhető fel tőle egy hivatalos tudományos oldalon sem? Soroljam még?
9/45 A kérdező kommentje:
7
Ott van a videó elején a neve be is mutatkozik te lángelme! Vagy már szivacsosodik az agyad és nem látsz?
2021. nov. 9. 11:49
10/45 anonim válasza:
"Szakterületem a GMO növények és mikrobák", eddig néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!