Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltásfanok látták már ezt...

Az oltásfanok látták már ezt a videót? Értik amit a professzor asszony elmondd?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy az oltáshívők hisznek egy Merkelynek vagy szláviknak, akiknek tömik a zsebét, jól megszedték magukat 2 év alatt, Szlávik is rendesen kisimult, rá se ismerni... Dől a lé neki, anyagilag életre fedezte magát.

Közben vannak ilyen lelkiismeretes emberek, mint a professzor hölgy.

[link]

2021. nov. 9. 11:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
66%

Én voltam az első válaszoló, továbbra is megkérdezem miért higgyek ennek a nőnek. Azt írtad mert nem ő az egyetlen aki ezt állítja.

Ez nem valós indok. A Pistike meg mást állít, a szomszédom meg megint mást. Mondj egy értelmes érvet, hogy miért higgyek neki. Támaszd alá, és akkor átgondolom.

2021. nov. 9. 13:41
 22/45 A kérdező kommentje:
De nem azt akarom elérni, hogy higgy, miért beszéljelek le egy dologról, ami számodra az "életet" jelentheti. Ha neked az oltás kell, oltass. Nem ez a baj, hanem az, hogy erőltetik, az oltott degradálja és szidja, lealacsonyítja a másikat, aki nem él a lehetőséggel. Miért lenne attól valaki aluliskolázott, mert nem kéri a vakcinát? Rengeteg, komolyan rengeteg ismerősöm van 2-3 diplomával, akik nincsenek oltva és nem is lesznek. Szóval? Nem értem ezt, a gondok ott kezdődnek, ha leírom, hogy nem oltatom be magam és nem leszek kísérleti nyúl, máris letámadnak. Ezt Ti oltottak miért nem tudjátok megemészteni, hogy 4. hullámban vagyunk és van aki él, mint Marci, oltatlan és el se kapja pedig már rakás covidossal találkozhatott és volt a környezetében? Vagy ha el is kapta de semmi baja nem lett? Ezt miért nem bírjátok megemészteni ha nincs hátsószándékotok és irigység bennetek? Aki hisz a hölgyben az hisz, aki nem az nem. Én hiszek és tudom, hogy nincs szükségem egyetlen vakcinára sem. Biztos vagyok a dolgomban és efelől semmi kétségem, senki sem tudja megváltoztatni a gondolkodásom ebben. Senki nem tudhat semmit, hogy nem-e lesz következménye 2-3-4 és így tovább évek, évtizedek múlva...
2021. nov. 9. 13:54
 23/45 anonim ***** válasza:
De mire lennénk irigyek?
2021. nov. 9. 13:55
 24/45 A kérdező kommentje:
Arra, hogy ilyen könnyen vesszük, nem félünk, nem hordunk maszkot, nem fertőtlenítőzünk, jövünk-megyünk, tartunk emberi kapcsolatokat, nem izolálódunk. Van életünk. Ráadásul nem juttattak belénk ehhez semmit, egészségesek vagyunk, jó immunrendszerrel.
2021. nov. 9. 14:01
 25/45 anonim ***** válasza:
27%
A privátban mocskolódás sem érv. Szóval továbbra is várom a tudományosan megalapozott tanulmányt a hölgytől és a bizonyítékot, hogy van megfelelő szakértelme, végzettsége, ami alapján hitelesnek mondható a felszólalása.
2021. nov. 9. 14:04
 26/45 anonim ***** válasza:
45%
Én tavaly 26 évesen kaptam el. Előtte teljesen egészséges voltam. Nagyon megszenvedtem és ha fel kellett jönnöm utána a 4 emeletre, ahol lakom egy óráig alig kaptam levegőt. Hónapokig volt utána szar pulzusom, nem bírtam konventrálni, semmit nem értettem, pánik rohamaim lettek, állandóan fáradt voltam és sokáig éreztem hogy mintha fulladnék. Meghíztam pedig nem előtte sosem volt rá hajlamom. A szaglásom egy évvel később sem lett 100%. Én beoltattam magam, mert ezt nincs kedvem még egyszer átélni, hogy annyi erősm se legyen, hogy a mellettem lévő vizespoharat felemeljem és igyak.
2021. nov. 9. 14:07
 27/45 A kérdező kommentje:
2021. nov. 9. 14:07
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
#25 [link]
2021. nov. 9. 14:08
 29/45 A kérdező kommentje:

26

Nem ártott volna nem pánikolni és nem leszel roncs. Én azóta is lefutom a 10-15 km-t egy héten 3x. Erről ennyit.

2021. nov. 9. 14:09
 30/45 anonim ***** válasza:
55%

Képzeld el, hogy az elején nem pánikoltam. De amikor nem megy le a lázad hosszú napokig és még a bőröd is fáj, semmi erőd és nem kapsz levegőt az azért nem kellemes. A pánik roham a betegség után jött elő nálam, nem a betegség alatt.

2021. nov. 9. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!