Az oltásfanok látták már ezt a videót? Értik amit a professzor asszony elmondd?
Nem értem, hogy az oltáshívők hisznek egy Merkelynek vagy szláviknak, akiknek tömik a zsebét, jól megszedték magukat 2 év alatt, Szlávik is rendesen kisimult, rá se ismerni... Dől a lé neki, anyagilag életre fedezte magát.
Közben vannak ilyen lelkiismeretes emberek, mint a professzor hölgy.
Én voltam az első válaszoló, továbbra is megkérdezem miért higgyek ennek a nőnek. Azt írtad mert nem ő az egyetlen aki ezt állítja.
Ez nem valós indok. A Pistike meg mást állít, a szomszédom meg megint mást. Mondj egy értelmes érvet, hogy miért higgyek neki. Támaszd alá, és akkor átgondolom.
26
Nem ártott volna nem pánikolni és nem leszel roncs. Én azóta is lefutom a 10-15 km-t egy héten 3x. Erről ennyit.
Képzeld el, hogy az elején nem pánikoltam. De amikor nem megy le a lázad hosszú napokig és még a bőröd is fáj, semmi erőd és nem kapsz levegőt az azért nem kellemes. A pánik roham a betegség után jött elő nálam, nem a betegség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!