Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltásfanok látták már ezt...

Az oltásfanok látták már ezt a videót? Értik amit a professzor asszony elmondd?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy az oltáshívők hisznek egy Merkelynek vagy szláviknak, akiknek tömik a zsebét, jól megszedték magukat 2 év alatt, Szlávik is rendesen kisimult, rá se ismerni... Dől a lé neki, anyagilag életre fedezte magát.

Közben vannak ilyen lelkiismeretes emberek, mint a professzor hölgy.

[link]

2021. nov. 9. 11:30
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
és Merkely Bélának mi? Kardiológus bakker és a tévében fő szószóló!
2021. nov. 9. 11:54
 12/45 anonim ***** válasza:
44%
Én eddig sem szándékoztam beoltatni magam, ezután sem fogom!..
2021. nov. 9. 11:55
 13/45 anonim ***** válasza:
52%

Istenem 😂 te sem lehetsz egy lángelme, ha hiszel ennek az "szakembernek". Semmi tudományos publikációja nincsen, egy teljesen ismeretlen nő, akinek nem is ez a szakterülete.

Biztosan igazad van. Azért oltatta be magát szinte az összes orvos, egészégügyi dolgozó, politikai vezető stb., mert meg akarnak halni.

2021. nov. 9. 12:05
 14/45 anonim ***** válasza:
47%

A túlnépesedés valós probléma, ezzel kár vitatkozni..

Honnan tudhatnánk biztosra hogy nem most jött el az a pont amikor is ezt vissza akarják csökkenteni mondjuk 1-2 milliárdra?

2021. nov. 9. 12:13
 15/45 A kérdező kommentje:

13

Időt se éri meg rád pocsékolni, olyan buta vagy, mint a tök. Azért oltatták magukat mert kényszer alá kerültek, más részük meg hisz ebben a "járványban".

2021. nov. 9. 12:15
 16/45 A kérdező kommentje:

14

Szerintük csak a filmekben létezhet ilyen, a valóságban kezesbárány az emberiség... ja azért van annyi eltűnt gyermek, felnőtt akik lehet áldozatai lettek kísérleteknek, szervkereskedelemnek, ki tudja minek. Nagyon jót akarnak az ilyen elitek. Taps!

2021. nov. 9. 12:18
 17/45 anonim ***** válasza:
46%

"Oltásfan" vagyok. Baromira nem Rusvainak, Szláviknak és Merkely-nek hiszek, általában csak a címet olvasom el Face-n vagy azt sem. Mégis honnan veszitek, hogy mi ezeknek a fideszbáboknak hiszünk? Baromira nem.

Viszont random videókban szereplő random emberkéknek sem hiszünk.

2021. nov. 9. 12:26
 18/45 anonim ***** válasza:
53%
Neked van agybajod, hogy a konteókban hiszel és a konteósoknak a valódi szakemberek helyett. A nőnek ez nem szakterülete, míg egy kardiológus orvos, és mivel részt vesz a covidosok kezelésében, igen, sokkal jobban ért hozzá. Unalmas már ez a sok összeesküvés elmélet. Mellesleg majd ha népírtást akarnának gondoljátok, h a magatok fajta aluliskolázott szellemi söpredéket tartanák meg az értelmeseket meg megölnék?
2021. nov. 9. 12:39
 19/45 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy meg sima kérdést tettem fel. Mutass tőle egy hivatalos publikációt is, ami alátámasztja, hogy érdemben hiteles a felszólalása a coviddal és az oltásokkal kapcsolatban. Nincs. Azért támadsz. Jellemző az ostoba fajtádra, hogy amint megcáfolják a "nagy tudományos" "érveiteket", vagy megkérik, hogy mutassatok fel rendes bizonyítékot egyből agresszíven támadtok. Olyankor jön az ostobázás, birkázás, fideszezés stb. Amúgy azért mert bemutatkozik, még nem lesz szakember. xD Én is bemutatkozhatok úgy, hogy Dr. X.Y. és azért mert mondok egy- két szakkifejezést, még nem leszek szakértő, csak mert dr. van a nevem előtt. Sajnos ma már nem csak az orvosok és jogászok kapják meg, ezért van az, hogy ha már valakinek dr. van a neve előtt egyből azt hiszi mindenhez is ért...
2021. nov. 9. 12:52
 20/45 A kérdező kommentje:
Jól van vírushívő barátaim, jó rettegést mindenkinek, jó oltakozást huszadjára is majd, ha csak egyik után már nem a temetőben végzitek, remélem lesz olyan is, aki felfordul a nagy "virológusok" között a "szenteltvíztől". Tapsolni fogok :)
2021. nov. 9. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!