Az oltásfanok látták már ezt a videót? Értik amit a professzor asszony elmondd?
Nem értem, hogy az oltáshívők hisznek egy Merkelynek vagy szláviknak, akiknek tömik a zsebét, jól megszedték magukat 2 év alatt, Szlávik is rendesen kisimult, rá se ismerni... Dől a lé neki, anyagilag életre fedezte magát.
Közben vannak ilyen lelkiismeretes emberek, mint a professzor hölgy.
30
Nekem is volt úgy 2003 körül 1 hetes lázam, ziháló köhögés, erős torokfájás. Utána még sokáig gyenge voltam. Ezt mi akkor úgy neveztük, hogy INFLUENZA!
32
Azt nem propagálták még így soha, jól írod ajánlották. A covid vakcina erőszakolva van! Én nem írtam, hogy chip van benne..
Szerintem nem veszed könnyen. Itt pörögsz az oltáson.
Én oltattam és mellette van és volt is életem. Alap hogy fertőtlenítesz, vírus nélkül is. Ugyan úgy jövök megyek. Szóval ez az irigység nem àllja meg a helyét. Pont azoknak nem lesz élete akinek nincs kártyája. Ennyi. De felőlem ne oltass, nekem mindegy mit teszel.
" Pont azoknak nem lesz élete akinek nincs kártyája."
És nem veszed észre, hogy az a lényeg, hogy ellehetetlenítsék az egészséges, gondolkodásra képes embereket? Aki oltat is ugyanúgy fertőződik és lesz beteg, mint aki nem oltat, tisztáztuk már, hogy az oltás max. attól véd, hogy ne ess súlyos állapotba, de ez is megdőlt már, hiszen sok oltott kórházban köt ki.
Tehát kérdezlek, én oltatlanként miért jelentenék veszélyt mondjuk rád? A vírus nem tűnik el akkor sem, ha 100% lenne az oltottság, hiszen a mutáció teszi lehetővé, hogy tartósan itt maradjon, így az oltást folyton kicselezi és erősödik még természetessé nem válik közöttünk és be nem építjük a szezonális náthák közé. Rusvai már ezért is szabadítaná rá a lakosságra, jó megítélés volt, hogy építsük már be és hagy fertőződjön át mindenki.
Szóval én nem semmivel sem vagyok kevesebb, mint akit oltogattak 3x. Semmivel sem. Nem vagyok aluliskolázott, se laposföldhívő, semmi. Tipikus gennyes világ lett egy kamujárványra hivatkozva, mint a náci-zsidó időkben. A történelem ismétli önmagát, csak modernizálódnak a folyamatok. De az emberek nem változnak, sőt még kapzsibbak lesznek az elitek a pénz miatt.
A kérdező szegény üti el magát, annyira beszűkült tudatállapottal rendelkezik.
Szerinte aki beoltatja magát az csak és kizárólag a Merkely/Szlávik/Boldogkői/Rusvai kvarettet hallgatja éjjel nappal 10 réteg maszkban otthon, egyedül rettegve, és úgy vágyik minden nap egy oltásra mint egy heroin függő egy lövésre és csak. Elképzelhetetlen számára, hogy valaki tudományos tényekre alapozva döntsön az oltás mellett, vagy esetleg olyanokra hallgatva, akik 1 fokkal jobban értenek hozzá, mint ő.
Ha csak a tényekre alapozunk kedves kérdező, te hinnél olyan valakinek ilyen témában , aki szerint a chemtrail létezik? Mert voltak ilyen kijelentései, csak szólok.
"Tehát kérdezlek, én oltatlanként miért jelentenék veszélyt mondjuk rád?"
Rám szinte semennyire nem jelentesz veszélyt, de mivel a vakcina nem életbiztosítás még mindig, így az idősebb korosztály még a vakcina mellett is magas kockázatnak van kitéve. Pl. egy oltatlan 50 évesnek kb. ugyanannyi a kockázata a halálra, mint egy 2x oltott 80 évesnek.
Te inkább magadra ÉS a többi oltatlan emberre vagy veszélyes, akik miatt most is 5000-en fekszenek kórházban, 500-an lélegeztetőn, valamint ismét lehet, hogy el kell halasztani a halasztható műtéteket a terhelés miatt, ami így ENGEM is érint.
Az oltás pedig pont, hogy kiszűri a mutációkat. Beoltott ember kevesebb vírust termel --> kevesebb hiba történik a másolás sorás --> kevesebb mutáció.
"Nem vagyok aluliskolázott, se laposföldhívő, semmi."
Akkor nem ajánlom ennek a nőnek a követését, aki az 5G káros hatásairól beszél, illetve ellenzi a chemtrailt.
Az igazi rettegő meg te vagy, hogy nem akarsz 2 szurit beadatni magadnak, miközben az átlagpolgárok nagy része megteszi, és láthatóan semmi bajuk nincs.
36
Te sötét vagy, mint az éjszaka, ne is koptasd a klaviatúrát.
Az oltás fanok figyelmébe ajánlom ezt a cikket😂 ez volt a főpróba, csak nem jött össze. Most, mint látható, már ügyesebben csinálják😂
Egy oltatlan.
38-as,ismerősöm most jöt ki a kovid osztályról, egyedül ő volt oltatlan, az összes többi oltott😄.
Ez az oltottak járványa, ki is számolhatod. 9 millió valahányan vagyunk, kb 6 millió oltott, kb 1 millió fertőzött, ami minimum a duplája, mert nem tesztelnek mindenkit és rengetegen átesnek úgy, hogy észre se veszik, ezért inkább 2,5,-3 szoros lehet a fertőzöttek valós száma. Kb 32 ezren meghaltak. Hát szinte nem vagyunk ennyien ember!
Vagy nem jó a pcr teszt és sok a fals pozitív.
Vagy nem fertőz annyira kovid, ha mégsincs annyi fertőzött, csak 910 ezer.
Vagy nem működik az oltás és az oltottak mennek a kórházba.
Elvileg aki átesik, annak nyálkahártya immunitása is van, amit az oltás nem tud.
Mi lehet a válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!