Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint egy covid-os kérdés,...

Megint egy covid-os kérdés, látjátok értelmét ezeknek az oltásoknak?

Figyelt kérdés

Pont most néztem tavalyi adatokat, ebből az időszakból, és semmit nem csökkent a halálozások száma. Nyilván nem ugyanazok a számok, ide, oda vannak eltérések, (tehát sok esetben most még többen halnak meg mint tavaly) összességében, nagyságrendileg abszolút semmi nem változott.

Ha tavaszra megint napi 250 halott lesz, mivel fogják magyarázni az oltás indokoltságát? Illetve most, napi 70-80 halott mellett, mivel indokolják, mikor oltás nélkül is ennyi volt?

Amúgy nem vagyok oltás ellenes, nekem is van 2 oltásom, inkább csalódott vagyok. Nem ér egy rakás szert se. Ugyanúgy hullanak az emberek. Ugyanúgy dugig vannak a kórházak.

Ugyanúgy leállt minden más egészségügyi ellátás.

Arról volt szó, hogy közel se lesznek olyan erősek a tünetek. Ahhoz képest hajszál pontosan ugyanaz történik mint tavaly.

2021. nov. 7. 19:28
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Én sem írtam olyat, hogy 5 millió embert ki akarnak nyírni, csak hogy nyilván nem őrangyal minden politikus. Nem kell róluk a legjobbat feltételezni.
2021. nov. 8. 08:29
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy picit gondolkodik, utána néz az elmúlt 2 évnek plusz beszél angolul és olvas egyetemi hivatalos tanulmányokat a coviddal, vakcinákkal kapcsolatban, annak elég egyértelmi lesz hogy ez egy mesterségesen felnagyított, eltorzított bullshit. A statisztikák nem hitelesek, az oltások elég bizonytalanok minden szinten, az intézkedések teljesen irreálisak. Plusz az a sok ember aki azért halt meg mert nem kapott megfelelő ellátást, vagy az oltások nemlétező "mellékhatása" miatt, amit persze soha az életben nem lehet bizonyítani. Van vírus, ahogy eddig is voltak és lesznek, emberek halnak meg és fognak ahogy eddig is és ezután, de ez egy őrület ami most zajlik.
2021. nov. 8. 08:44
 43/45 A kérdező kommentje:

Drága 30-as, (ha már te így ledrágázol itt mindenkit valamiért, gondolom akkor ez a leereszkedő stílus visszafelé is belefér)

érted ugye, hogy amit leírtál, azzal saját magaddal keveredsz ellentmondásba?

Szóval a világ változik, a vírus változik, a tudomány nem tudja ilyen tempóban követni, oké...

ugyanakkor szerinted ennek tükrében érthető (?!) hogy a kormányok szorgalmazzák, és kényszerítik az elavult oltást, amiről te magad is , meg a szakemberek is elismerik, hogy a delta variáns ellen kb. annyit ér, mint halottnak a csók.

"ha valaki attól nyugodt, szedjen állatféregirtót :)"

Végül is ez olyan szempontból jó példa, hogy ennyit az is használna a covid ellen.

2021. nov. 8. 14:24
 44/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, ahogy látom van ilyen, olyan vélemény is, ez normális, nem egyformán gondolkodunk, reagálunk, stb...

Ahogy mondtam, se oltás ellenes nem vagyok, se feszültséget szítani nem akarok, egyszerűen csak azt hittem, lassan vége ennek az egész őrületnek, akkora elánnal adták elő ezt a vakcina sztorit, meg oltási programot.

Ahhoz képest nagy csalódás, -vendéglátósként meg extra nagy- hogy egyhelyben toporgunk, és nem is látszik, hol van még a vége.

2021. nov. 8. 14:30
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Annyira nem is kell kommentálni, ennyit az oltásokról.

2021. nov. 9. 04:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!