Megint egy covid-os kérdés, látjátok értelmét ezeknek az oltásoknak?
Pont most néztem tavalyi adatokat, ebből az időszakból, és semmit nem csökkent a halálozások száma. Nyilván nem ugyanazok a számok, ide, oda vannak eltérések, (tehát sok esetben most még többen halnak meg mint tavaly) összességében, nagyságrendileg abszolút semmi nem változott.
Ha tavaszra megint napi 250 halott lesz, mivel fogják magyarázni az oltás indokoltságát? Illetve most, napi 70-80 halott mellett, mivel indokolják, mikor oltás nélkül is ennyi volt?
Amúgy nem vagyok oltás ellenes, nekem is van 2 oltásom, inkább csalódott vagyok. Nem ér egy rakás szert se. Ugyanúgy hullanak az emberek. Ugyanúgy dugig vannak a kórházak.
Ugyanúgy leállt minden más egészségügyi ellátás.
Arról volt szó, hogy közel se lesznek olyan erősek a tünetek. Ahhoz képest hajszál pontosan ugyanaz történik mint tavaly.
"Persze, mindenki hisz a statisztikákban és a grafikonokban amit minden ország akkurátusan vezet. A vírus meg vezényszóra visszavonul vagy éppen gőzerővel támad, éppen mi az érdek."
Hihetetlen, hogy van egy réteg, akinek a torkán bármit le lehet nyomni, tényleg nevetséges. És nem látják a fától az erdőt.
"Nyuszika, az a reteg, aki hisz a statisztikaban az aki a sajat szemevel latja."
Feküdj vissza. :D
7-es, pont erről szól a kérdés, hogy nem 2%, meg 0,2%!
Azt aláírom, hogy megy a parasztvakítás ezerrel, és amit sokat mondanak, azt egy idő után sokan hajlamosak elhinni, de a számok nem hazudnak!
A számok pedig konkrétan azt tükrözik, hogy 2%, és 2%.
Tehát eddig 0 azaz NULLA hatékonysága van az oltásnak.
Az, hogy az oltatlanok lennének kórházban, nyilvánvaló lehetetlenség, hiszen felnőttből alig van oltatlan, akkor köztük 1000-szer annyira kéne terjedni a betegségnek.
Hogy enyhébbek a tünetek, szintén baromság, ez a média duma gondolkozás nélküli visszaböfögése.
Nézzetek már szét a valóságban!
Ugyanannyi az új megbetegedés, a lélegeztetettek száma, a napi új elhalálozás. (nagyságrendileg)
Hol vannak azok az enyhe tünetek???? Kinek a fantáziájában?
Ha legalább valami nevetséges 25%-nyi általános csökkenést látnék, ami arra elég lenne, hogy kiröhögjem, hogy mi ez a semmi, mert egy oltásnál 25% hatékonyság az semmi...
...de még ennyi sincs. Semmi nincs. Van 6 millió beoltott, és ugyanaz van, mint tavaly novemberben.
Na, jó, nem akarom itt szítani a feszültséget, igazából nem nagyon jött meggyőző válasz, meg a történések (akár nálunk, akár a világban) is azt mutatják (nekem) hogy ezek az oltások (bármelyik) baromi messziről integet az elvárható hatékonyságnak.
Megis melyik szamok tukrozik azt, hogy 2% es 2%?
Mert abbol, hogy hanyan vannak most korhazban meg lelegezteton, abbol nem igazan lehet erre kovetkeztetni. Azt kell megnezni, hogy az oltottak kozul hanyan kerulnek korhazba, lelegeztetore es hanyan halnak meg, valamint oltatlanul ugyanezeket. Itthon csesznek errol statisztikat vezetni, pedig kellene. Mashol viszont vezetnek, es mindenhol az latszik, hogy az oltas mellett ritkabb mind a korhazba kerules, mind a halalozas. Es itthon covid osztalyon dolgozok is pont ugyanezt mondjak.
19-es, ez oké, ha van kedved linkelhetnél külföldi adatokat, ha épp kéznél van, ha nincs, majd keresek...
Igazából a tavalyi ugyanilyen időszakhoz viszonyítom a számokat.
Az egyszerűség kedvéért azt mondom, volt mondjuk napi 100 halott.
Most ugyanennyi, úgy, hogy a felnőtt lakosságnak kb 80%-a lehet beoltva.
Ha ugyanígy megy tovább, tavasszal megint lesz napi 300 halott?
Miből a 20% oltatlanból?
Mert akkor oltás nélkül az 1500 halott lenne naponta!
Szóval nem stimmelnek az arányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!