Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint egy covid-os kérdés,...

Megint egy covid-os kérdés, látjátok értelmét ezeknek az oltásoknak?

Figyelt kérdés

Pont most néztem tavalyi adatokat, ebből az időszakból, és semmit nem csökkent a halálozások száma. Nyilván nem ugyanazok a számok, ide, oda vannak eltérések, (tehát sok esetben most még többen halnak meg mint tavaly) összességében, nagyságrendileg abszolút semmi nem változott.

Ha tavaszra megint napi 250 halott lesz, mivel fogják magyarázni az oltás indokoltságát? Illetve most, napi 70-80 halott mellett, mivel indokolják, mikor oltás nélkül is ennyi volt?

Amúgy nem vagyok oltás ellenes, nekem is van 2 oltásom, inkább csalódott vagyok. Nem ér egy rakás szert se. Ugyanúgy hullanak az emberek. Ugyanúgy dugig vannak a kórházak.

Ugyanúgy leállt minden más egészségügyi ellátás.

Arról volt szó, hogy közel se lesznek olyan erősek a tünetek. Ahhoz képest hajszál pontosan ugyanaz történik mint tavaly.

2021. nov. 7. 19:28
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
42%

"mivel indokolják, mikor oltás nélkül is ennyi volt?"

Hogy ez nem az eredeti vuhani koronavírus, hanem mutációja annak, ami fertőzőbb, halálosabb.

2021. nov. 7. 19:32
 2/45 A kérdező kommentje:

1-es!

Ha idézel tőlem, idézz pontosan, és ne egy félreérhető részletet!!!

A kérdés nem arról szólt, mivel indokolják a sok halálesetet!

Hanem arról: " mivel fogják magyarázni az oltás indokoltságát?"

Tehát mi indokol egy olyan oltást, ami nem erre a változatra lett kikísérletezve, tehát nincs hatása?

2021. nov. 7. 19:38
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
1es, akkor ezentúl mindig ez lesz a magyarázat? Akkor tulajdonképpen valóban nincs értelme az oltásnak, mert egy olyan variáns ellen véd, ami már nincs is? És ez így lesz mindig, mindig előttünk lesz egy lépéssel a vírus?
2021. nov. 7. 19:40
 4/45 anonim ***** válasza:
87%
Az oltásoknak látom értelmét nagy általában, de ezek a covid oltások semmit nem érnek ebben a formában. Tudom, mindjárt jön a mantra hogy: de az oltással enyhébb lesz, meg az oltatlanok vannak lélegeztetőgépen. Tényleg így lenne? Ja, meg aki elpatkol oltás után vagy csak valami aprósággal kórházba kerül, az véletlen egybeesés. Az oltásoktól kizárt hogy ilyen történik.
2021. nov. 7. 19:47
 5/45 anonim ***** válasza:
100%
4 én egy állásponton vagyok veled, de akik oltatnak, azok nagyon furán gondolkodnak. Olyan, mintha nem lennének hajlandóak felfogni a valóságot, a körülöttük zajló rossz dolgokat, olyanok mint a vallási fanatikusok kb, teljesen elvakultak. Én pl mondtam a főnökömnek, hogy azért nem oltatok, mert félek a mellékhatásoktól, sőt van olyan aki az oltás után halt meg, erre legyintett, hogy ez hülyeség. Oké.
2021. nov. 7. 19:55
 6/45 anonim ***** válasza:
17%

1-es jól írja.

Mert véd, csak kisebb hatékonysággal. Bár nem tudom mi lenne a jobb, ha már a harmadik variánsra is lenne 3 különböző oltás, vagy ugyanazt ismételni.

Most az ismétlésnél járunk.

Nem gondolom, hogy a szakértőknek nem fordult meg ez a fejükben...

2021. nov. 7. 19:56
 7/45 anonim ***** válasza:
24%

Miert ne erne semmit?

Ha nem is ved 100%ban, akkor is kisebb esellyel kerulsz korhazba es halsz meg, mint oltatlanul.

Nekem speciel marhara nem mindegy, hogy 2% eselyem van megdogleni, vagy 0,2….

Egyebkent korhazban dolgozom, meg tudom nezni az itteni covid reszleg betegeinek adatait. Tobbseguk bizony oltatlan.

2021. nov. 7. 19:56
 8/45 anonim ***** válasza:
88%
3-as Akkor ez olyan mint egy számítógépes vírus. A vírusirtók mindig le vannak maradva egy lépéssel, és mindig szükség van a folyamatos frissítésre hogy orvosorják a problémát. Ez a billy gyerek nagyon ravasz...
2021. nov. 7. 19:57
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Tudjuk 7es, mindenki kórházban dolgozik, és meg tudja nézni az adatokat.. csak az az érdekes, hogy az egyik kórházi dolgozó szerint a többség oltatlan, a másik szerint a többség oltott, a harmadik szerint fele fele. Akkor ki hazudik?
2021. nov. 7. 19:59
 10/45 anonim ***** válasza:
83%

Én annyira nem hiszek benne, hogy most emiatt fogom elveszíteni a munkahelyemet, de mérlegeltem és az egészségem többet ér.

Tavasszal voltam covidos, így nekem nem kell a rizsa, hogy ez annyira halálos betegség lenne.

2021. nov. 7. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!