Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Megint egy covid-os kérdés,...

Megint egy covid-os kérdés, látjátok értelmét ezeknek az oltásoknak?

Figyelt kérdés

Pont most néztem tavalyi adatokat, ebből az időszakból, és semmit nem csökkent a halálozások száma. Nyilván nem ugyanazok a számok, ide, oda vannak eltérések, (tehát sok esetben most még többen halnak meg mint tavaly) összességében, nagyságrendileg abszolút semmi nem változott.

Ha tavaszra megint napi 250 halott lesz, mivel fogják magyarázni az oltás indokoltságát? Illetve most, napi 70-80 halott mellett, mivel indokolják, mikor oltás nélkül is ennyi volt?

Amúgy nem vagyok oltás ellenes, nekem is van 2 oltásom, inkább csalódott vagyok. Nem ér egy rakás szert se. Ugyanúgy hullanak az emberek. Ugyanúgy dugig vannak a kórházak.

Ugyanúgy leállt minden más egészségügyi ellátás.

Arról volt szó, hogy közel se lesznek olyan erősek a tünetek. Ahhoz képest hajszál pontosan ugyanaz történik mint tavaly.

2021. nov. 7. 19:28
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
70%
30, és mondjuk én mitől legyek nyugodt az oltással kapcsolatban? Attól a rengeteg mellékhatástól, amiket az emberek megosztanak? Vagy leírják, hogy 2 oltás után hány családtagjuk halt meg? Így adassam be nyugodtan? Hát köszi de nem vagyok nyugodt egyáltalán.
2021. nov. 8. 06:58
 32/45 anonim ***** válasza:
84%

Illetve példának okáért, munkatárs nagynénje beteg lett, köhögött, eleinte megfázásnak gondolták. Viszont rosszabbodott az állapota, háziorvos tesztelést kért. Kiértek a mentők, megállapították,hogy a covidos. A hölgy annyira megrémült és bepánikolt,hogy megállt a szíve, és mire kiért a másik esetkocsi, már nem tudták újraéleszteni. És a hölgy nem volt oltott.

Szóval abban az állapotában nem feltétlenül volt komoly az állapota, de elhunyt... sajnos többet nem tudok, a család gyászolja! És nem biztos,hogy ehunyt volna a vírusban! De ezt már senki nem fogja megtudni.

2021. nov. 8. 06:59
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezaz, pánikot keltenek direkt, és ezt érik el... Mért jó ez?
2021. nov. 8. 07:01
 34/45 anonim ***** válasza:
24%

31 Úgy legyél nyugodt, hogy felméred,hogy milyen alapbetegségeid vannak és konzultálsz a házi-, illetve kezelőorvosoddal és tájékozódsz,hogy a körzetükben hány "oltásutánelhalálozott" volt.

De ha valóban annyi, de annyi oltás következtében elhunyt ember lenne, akkor mégis a kormány által közölt kb 6 millió oltott főhöz mennyit kéne hozzádni, akik elhunytak? 1 millió? Vagy 200 ezer? Vagy 5 ezer? Mennyit??

És tessék mondani, ezer százalék hogy akik a mellékhatástól szenvednek, azok az oltás előtt minta életet éltek? Ezer százalék,hogy nem volt semmi bajuk?

Nem tartom kizártnak, hogy vannak ilyenek. Sőt. De arra ott van a hivatalos bejelentő oldal.

Illetve akkor én miért olvasok olyan kommenteket is, ahol pedog pont az ellenkezőjét írják, hogy 10x ismerősének nem lett semmi baja az oltástól? :)

2021. nov. 8. 07:06
 35/45 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom,hogy mire jó!!! Részben, hogy vegyük komolyan! Részben,hogy azok is vegyék komolyan, akiknek magasabb az ingerküszöbük... meg akinek ennél is magasabb...

Olyan ritkán van,hogy az összes aspektusból ismerjük a dolgokat... főleg most. Egy cél kéne hogy legyen, hogy elérjük a korábbi életümkhöz hasonló szintet, hogy a gazdaság működjön, az emberek dokgozzanak, költsenek, éljenek. Gondolhatod,hogy egyik országnak, kormánynak se az az érdeke,hogy kinyírja a laosságát :D

2021. nov. 8. 07:09
 36/45 anonim ***** válasza:
83%
De engem nem érdekel az, hogy 10millio embernek semmi baja az oltástól, ha abból x-nek baja lett tőle. És ha az x-ben leszek? Ki vállalja a felelősséget? Senki, hisz aláírom a papírt. Én a vírustól is tartok, de eddig hálisten semmi bajom nem volt, alig találkozok emberekkel, szóval próbálom így túlélni egyelőre.
2021. nov. 8. 07:09
 37/45 anonim ***** válasza:
83%
Hát, kicsit nézz vissza a történelemben. Sosem volt senkinek érdekel kinyírni az embereket? Az ember alapvetően gonosz, ha hatalmat kap a kezébe. Miből gondoljátok, hogy jelenleg kis angyalkák az országok vezetői?
2021. nov. 8. 07:12
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
De komolyan mondom, hogy nézz vissza a történelemben, mik voltak már? Mennyi kínzás, ölés, elnyomás, stb stb. Én nem hiszek abban, hogy most mindenki szent, csak nem nyíltan csinálják, legalábbis sokan nem veszik észre. Mások a módszerek.
2021. nov. 8. 07:13
 39/45 anonim ***** válasza:
16%

Én sem hiszem,hogy mindenki szent.

De 10 millios lakosság kb felét ki akarnák nyírni? :D az azért merész.

De akkor én nyugodt lrszrk, mert helyettem dolgozhattok :)

Milyen papírt kell aláírni? :D csak olyat, ahol az egészségi állapotodról nyilatkozol.

2021. nov. 8. 07:39
 40/45 anonim ***** válasza:
68%
Mi van? Ki írt olyat hogy a 10 mill lakosság felét ki akarják nyírni? Ha az Igazságot kommunikálják akkor pánik tör ki? Itt egy pár ember elméje full be van zavarodva...
2021. nov. 8. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!