Megint egy covid-os kérdés, látjátok értelmét ezeknek az oltásoknak?
Pont most néztem tavalyi adatokat, ebből az időszakból, és semmit nem csökkent a halálozások száma. Nyilván nem ugyanazok a számok, ide, oda vannak eltérések, (tehát sok esetben most még többen halnak meg mint tavaly) összességében, nagyságrendileg abszolút semmi nem változott.
Ha tavaszra megint napi 250 halott lesz, mivel fogják magyarázni az oltás indokoltságát? Illetve most, napi 70-80 halott mellett, mivel indokolják, mikor oltás nélkül is ennyi volt?
Amúgy nem vagyok oltás ellenes, nekem is van 2 oltásom, inkább csalódott vagyok. Nem ér egy rakás szert se. Ugyanúgy hullanak az emberek. Ugyanúgy dugig vannak a kórházak.
Ugyanúgy leállt minden más egészségügyi ellátás.
Arról volt szó, hogy közel se lesznek olyan erősek a tünetek. Ahhoz képest hajszál pontosan ugyanaz történik mint tavaly.
Illetve példának okáért, munkatárs nagynénje beteg lett, köhögött, eleinte megfázásnak gondolták. Viszont rosszabbodott az állapota, háziorvos tesztelést kért. Kiértek a mentők, megállapították,hogy a covidos. A hölgy annyira megrémült és bepánikolt,hogy megállt a szíve, és mire kiért a másik esetkocsi, már nem tudták újraéleszteni. És a hölgy nem volt oltott.
Szóval abban az állapotában nem feltétlenül volt komoly az állapota, de elhunyt... sajnos többet nem tudok, a család gyászolja! És nem biztos,hogy ehunyt volna a vírusban! De ezt már senki nem fogja megtudni.
31 Úgy legyél nyugodt, hogy felméred,hogy milyen alapbetegségeid vannak és konzultálsz a házi-, illetve kezelőorvosoddal és tájékozódsz,hogy a körzetükben hány "oltásutánelhalálozott" volt.
De ha valóban annyi, de annyi oltás következtében elhunyt ember lenne, akkor mégis a kormány által közölt kb 6 millió oltott főhöz mennyit kéne hozzádni, akik elhunytak? 1 millió? Vagy 200 ezer? Vagy 5 ezer? Mennyit??
És tessék mondani, ezer százalék hogy akik a mellékhatástól szenvednek, azok az oltás előtt minta életet éltek? Ezer százalék,hogy nem volt semmi bajuk?
Nem tartom kizártnak, hogy vannak ilyenek. Sőt. De arra ott van a hivatalos bejelentő oldal.
Illetve akkor én miért olvasok olyan kommenteket is, ahol pedog pont az ellenkezőjét írják, hogy 10x ismerősének nem lett semmi baja az oltástól? :)
Nem tudom,hogy mire jó!!! Részben, hogy vegyük komolyan! Részben,hogy azok is vegyék komolyan, akiknek magasabb az ingerküszöbük... meg akinek ennél is magasabb...
Olyan ritkán van,hogy az összes aspektusból ismerjük a dolgokat... főleg most. Egy cél kéne hogy legyen, hogy elérjük a korábbi életümkhöz hasonló szintet, hogy a gazdaság működjön, az emberek dokgozzanak, költsenek, éljenek. Gondolhatod,hogy egyik országnak, kormánynak se az az érdeke,hogy kinyírja a laosságát :D
Én sem hiszem,hogy mindenki szent.
De 10 millios lakosság kb felét ki akarnák nyírni? :D az azért merész.
De akkor én nyugodt lrszrk, mert helyettem dolgozhattok :)
Milyen papírt kell aláírni? :D csak olyat, ahol az egészségi állapotodról nyilatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!