Janssen oltás gyermeknemzés?
A 30-asnak: Az "összeesküvés elméleteket" olvasgatom. Egy nem hivatalos szakértő (tudós) mondta. Típustól függetlenül összesen 8-at. Most jön a 4., majd az 5. hullámkor az 5., stb. Gondolom majd a továbbiakban is lehet váltogatni a vakcinákat, mert a szakértők szerint úgy is hatékonyak lesznek.
Egy másik összeesküvés elmélet szerint minden oltási időszakban 85°% csak placebót kap, hogy elmondhassa, hogy neki semmi baja nem lett tőle.
Az ilyen összeesküvéselméletek kapcsán azt vágod, hogy akkor minden orvos be van ebbe avatva és mind tartja is a száját és asszisztál?
Be kéne ágyazni szerintem, felkeltél, már nem álmodsz. :)
"Egy nem hivatalos szakértő (tudós) mondta."
Ja, akkor már tudom, őt én is hallottam. Viszont egy másik nem hivatalos szakértő meg azt mondta, hogy ez nem igaz. Te miért az elsőnek hiszel és nem ennek a másiknak?
"Egy másik összeesküvés elmélet szerint minden oltási időszakban 85°% csak placebót kap, hogy elmondhassa, hogy neki semmi baja nem lett tőle."
Ez nem elmélet, hanem ÜRES TALÁLGATÁS.
"Egy másik összeesküvés elmélet szerint minden oltási időszakban 85°% csak placebót kap, hogy elmondhassa, hogy neki semmi baja nem lett tőle."
És kik kapják akkor csippet?
Ugye tudod, hogy eleinte az emberek biztonsági öv kötelezővé tételét is ellenezték mert az korlátozza a személyes szabadságukat?
Nos, NEM KÖTELEZŐ autóval járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!