Janssen oltás gyermeknemzés?
"Nem a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, hanem azokéra akiknek van tapasztalatuk ezzel kapcsolatban"
Akkor valószínűleg a lehető legrosszabb helyen tetted fel a kérdést. Mit mond a témáról az, akinek valószínűleg a legtöbb köze van a témához, és még valószínűleg ismered is? A háziorvosodra és a nőgyógyászodra, esetleg a védőnőre gondolok itt.
"én tiszteletben tartom az oltottak véleményét addig belém senki ne kössön azért mert aggódom a mellékhatások miatt, vagy mert nem vagyok beoltva. "
Aggódva a mellékhatások miatt még sosem szedtél be egyetlen gyógyszer sem? Ha azoknak elolvasnád a mellékhatásait, menten rosszul lennél...
#13:
Nem nem szoktam gyógyszert szedni, még egy szimpla fejfájásra sem, mert a gyógyszeriparnál kevesebb undorító dolgot tudok felsorolni.
#15:
Köszönöm szépen végre valaki normálisan válaszolt a kérdésemre.
Nem is hiszek, majd rájönnek az oltottak is, hogy egy hatalmas ember kísérletben vesznek részt semmi másban.
17
Rá fognak jönni, idővel felébrednek legtöbben, nekem már rengeteg oltott ismerősöm ébredt fel, akik eddig hittek ebben a hazug, politikai bizniszben covid19 fedőnév alatt, ami nem a vírus, hanem a program neve. A covid19 az oltásért lett, nem pedig az oltás lett a covid19-ért. Ezt nem értik meg, 2017-ben Bill Gates már járványra hívta fel a figyelmet, hogy világjárvány lesz a jövőben, oltásokkal kell majd védekezni és lám 2019-ben megjelenik a rejtélyes "covid". Hagyjuk már, akinek ez nem átlátszó az húzza le a rolót. Vigyázz a babádra nagyon, óvd az ilyen kísérletektől a szervezeted és ne félj a vírustól,mert ha a félsz azt a baba is érzi és sokkal sírósabb baba lesz, mint egy nyugodt anyuka esetén, akinek nem tengett a vérében állandóan az adrenalin és egyéb stresszhormonok. rá koncentrálj, ez az egész arra megy ki, hogy csökkenjen a népesség, ne pedig szaporodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!