Meddő lettem a herecsavarodásom miatt?
9 éves koromban volt egy herecsavarodásom, amit a tünetek megjelenésétől számítva kb 4-5 nappal később műtöttek meg.
Azt olvastam a napokban, hogy herecsavarodás esetén 6 óra alatt elhal a here.
Nyilván 9 évesen nem igazán értettem, hogy mi az összefüggés a herém és a gyermeknemzés között, így nem is “untattak” vele az orvosok, sem a szüleim.
Mindkét herém “a helyén van”, viszont az ondóm csak kis mértékben tartalmaz fehér színt.
Én szóltam azonnal a szüleimnek, úgy rémlik, faterom poénkodott vele, úgyhogy azt hiszem inkább tűrtem.
De iszonyú kín volt, már ha hanyatt feküdtem az is fájt, ha össze volt picit is zárva a lábam
Nem akarok undorítónak hangzani, de az tisztán megmaradt, hogy anyum pár nappal a a műtét után meséli, hogy az orvos mondta, hogy amikor felvágta, szinte “arcon csapta” a dolog ami benne volt, úgy be volt dagadva
Ráadásul műtét előtt ezt egy csomó orvos (4-5) meg is tapogatta, ami nem volt egy jó érzés
Rendben, szerintem akkor majd megvizsgáltatom, köszi szépen
A helyén vannak.
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy van-e különbség 9 éves korom óta, nem ma volt :D
Nagyjából 5 centi, ha a nagyobb hosszát nézem (bocsi, ha rossz a fogalmazás, este van :D)
Spermavizsgálat nélkül nem lehet megmondani, mi a helyzet.
Az sem mindegy, hogy mindkét here egyformán érintett-e.
1. Ha teljesen elhal a here, nem hagyják bent.
2. Attól, hogy az egyik megcsavarodik és károsodik, a másik még működik.
Ki kell vizsgáltatni, de valószínűleg ne vagy steril emiatt.
Anyám megkérdeztem pár napja mi volt anno, azt mondta épen megmaradt mindkettő
Aztán lehet az orvos csak elfelejtette kivenni meg szólni róla :D Itthon ezen sem lepődnék meg
ha 5 centi, az nem is kicsi
azt nyilván érzed ha szilikonból lenne
meg nem hiszem hogy egy 9 éves gyereknek 5 centist raknak be. lépni nem tudna tőle
szóval szerintem működő, felnőtt méretű, sőt nagy heréid vannak
vagy nem volt herecsavarodásod, vagy időben kezeltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!