Az oltottak tényleg kisebb eséllyel kerülnek kórházba, és halnak bele a Covidba?
Figyelt kérdés
Annyi mindent hallani, olvasni. És a kormány titkolja az adatokat. Így teljesen elment a bizalmam. Állami cégnél dolgozom, de amennyiben nem lesz hiteles tájékoztatás, hogy tényleg véd az oltás, vagy sem, akkor felmondok. (Pl kórházi statisztikai adatok nyilvánosságra hozása) Nem szeretném felvenni. Nagyszülők felvették, szerencsére semmi mellékhatás nem volt. Viszont most úgymond lazábban fogják, boltba nem hordanak maszkot, (én hordom a mamát, amíg korlátozások voltak, én jártam, de a mama szeret vásárolni, nézelődni) kijárnak az utcára, beszélgetnek szomszédokkal. És nem tudom, hogy védettek-e, kell aggódnom miattuk, vagy tényleg nyújt olyan védelmet, hogy nyugodtan mehetnek ide-oda, illetve én is mehetek hozzájuk maszk nélkül?2021. nov. 3. 22:09
11/19 anonim válasza:
Nyilván, hiszen ez az oltás lényege. Nem? :)
12/19 anonim válasza:
Jelenleg karanténban vagyunk pozitív teszt miatt, én tünetmentesen. 2x oltottak Pfizerrel, eü dolgozó vagyok. Férjem is oltott, Pfizerrel. Ő is pozitiv, 1 napig szédült. Engem ez meggyőzött. Lehet, hogy oltás nélkül is ennyi tünet lett volna, lehet, hogy belehaltunk volna. Az esélyt megadtuk, így nyugodtabb vagyok.
13/19 anonim válasza:
Nálunk anyu a 2. oltás után kórházba került, de állítólag nem covid volt, csak valami más koronavírus. Sosem volt még olyan beteg, mint akkor, szóval nem kér az oltásból soha többet, azóta 7 kilót fogyott. Elkaphatsz mást is ezek szerint, amire nem tud védekezni a szervezeted az oltás miatt, valami ilyesmit mondott a háziorvosa anyunak, hogy átmenetileg a vakcina kiiktatja azt a természetes immunitást, ami velünk született.
14/19 anonim válasza:
Nem, ugyanúgy meghalhatnak és súlyos állapotba kerülhetnek.
15/19 anonim válasza:
Nézd meg a kormány által létrehozott halállistát. Láthatod, hogy milyen korú és alapbetegségekkel küzdő emberek haltak meg. Megállapításom szerint, ha a kormány igazat mond (*és miért ne mondana??), és valamennyi elhunyt oltatlan volt, akkor ők nem az oltást megtagadók, hanem az egészségügyi okból oltást nem kaphatók körébe tartoztak. Legalábbis a túlnyomó többség.
16/19 anonim válasza:
Szüleim három oltást felvettek.Elméletileg előtte sem kapták el a covidot (még sosem tesztelték őket).
Szűkebb család szintén,ők két oltáson vannak túl.
Vakcinának sem volt mellékhatása.
Mi ugyanúgy élünk,mint járvány előtt,családon belül.
Szerencsére egyik véglethez sem tartoznak.
Hitelest forrást szerintem itt ne várj.
17/19 anonim válasza:
Szia!
Én egy emberről tudok a környezetemben aki 2x volt oltva fáájzerrel, elkapta a covidot ugyan úgy, lélegeztetőre is került, igaz levették de közben több szerve leállt, mondták a családjának, hogy készüljenek,72 éves. Tök mindegy be vagy e oltva ha túléled valószínű oltás nélkül is túléled .
18/19 anonim válasza:
Csak arról feledkeznek meg sokan, hogy a tavaszi két oltás hatása már igen gyenge bő fél év után, ha van még egyáltalán. Ezért kell a harmadik oltás. Majd az lesz meggyőző, ha a 3x oltottakkal kapcsolatban jön ki statisztika.
19/19 anonim válasza:
Meg fognak degleni idővel ki előbb-ki utóbb, lehet pár évbe is beletelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!