Budapesten van olyan magán vérvétel, ami csinál olyan vizsgálatot, hogy átesett-e az illető a koronavíruson, és ha pozitív, igényelhet védettségi igazolványt, de a határértéke hogy pozitív legyen, nem 50, hanem kisebb? Vagy mindenhol 50 a határérték?
Ahol kisebb a határérték, természetesen ott is ugyanolyan mértékben kell jelen lennie a véredben az antitesteknek, csak más a mértékegység.
Ezt nem tudod megmutyizni, meg van adva hogy mennyinek kell lennie, mindegy hogy melyik mértékegységet használja az adott labor.
Érted, akár 10 dkg párizsit kérek a boltban, akár 100 g-ot, ugyanannyit fizetek.
Mindenhol "ugyanannyi" antitest kell, csak a mértékegység más.
Tudod, a g/l, kg/m3 igazából ugyanazt a koncentrációt jelzi..
Én csináltattam. Tudom hogy régebben átestem rajta, mert beteg voltam tipikus tünetekkel, de máskor is voltam az, karanténba meg nem akartam kerülni, így akkor nem teszteltettem. Most csináltattam antitest tesztet, volt valami minimális, de 50 alatti, így arra nem jár védettségi igazolvány, pedig tutira védett vagyok, mert naponta legalább 50 emberrel találkozom, többnyire maszk nélkül és azóta nem kaptam el, pedig bőven lett volna rá lehetőségem.
De ami az egészben a legidegesítőbb, hogy a kollégám is megcsináltatta két oltás után és neki még kisebb lett az érték, viszont ő megkaphatta a védettségi igazolványt. És ezek után elvárják, hogy tapsoljak ennek a rendszernek, amikor joggal érzem azt, hogy diszkriminálnak.
Mennyivel az oltás után? Mert sokan már másnap mennek nézetni az antitestet, holott a második után min. 2 héttel javasolt. Addig nem.
Csak ugye minden most kell és azonnal, meg amúgy is van pénzem majd én megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!