Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem kellene elengedni ezt a...

Nem kellene elengedni ezt a covidot és elfogadni, hogy örökre velünk marad és korlátozásmentes életet élni?

Figyelt kérdés
Ez kb egy erősebb megfázás akinek minimálisan műköfik az immunrendszere. Rákban is halnak meg, mégsincs minden egészségtelen dolog betiltva.
2021. nov. 3. 08:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%
#15: Te pont ugyanezt teszed. Mert bizony a többség tünetmentesen vagy enyhe tünetekkel átvészelte a covidot és csak egy szűk rétegnek okozott komolyabb problémát, különösen azoknak, akiknek más alapbetegségük is volt. Viszont sokan vannak olyanok is, akik az oltástól lettek betegek, ezeket az embereket pedig te beszélsz magas lóról lenézően.
2021. nov. 3. 14:48
 22/25 anonim ***** válasza:
59%
"Viszont sokan vannak olyanok is, akik az oltástól lettek betegek, ezeket az embereket pedig te beszélsz magas lóról lenézően" - egyáltalán nem. Én ugyan oltattam, de nem szívesen és maximálisan megértem, aki nem oltat.
2021. nov. 3. 15:03
 23/25 anonim ***** válasza:
3%
Az oltástól senki nemmlett beteg, egy, maximum két nap lázzal jár az oltás, ez nem betegség.
2021. nov. 3. 15:31
 24/25 anonim ***** válasza:
79%

23

Sajnos ez nem igaz, ahol béreltem a lakást nyáron, 2 astrat kapott az idős, 73 éves tulajom. Második astra után trombózis, tüdőembólia végzett vele, 2. astra után már délután meghalt és az oltást dél körül kapta. Ne állíts olyat, amiről fogalmad sincs! Sajnos azóta új albérletben lakom, az örökösök kitettek augusztusban, de legalább tudom, hogy az öreg a vakcina miatt hunyt el, és ez 100% mert az orvosok is azt mondták, hogy összefügg a kettő bizonyos esetekben.

2021. nov. 4. 00:05
 25/25 anonim ***** válasza:
8%

#24: esetleg nézz meg olyan statisztikát, ami reális képet ad. Hány igazoltan covidban elhunyt 70+-os van világszerte oltás nélkül és hány igazoltan oltástól elhunyt 70+-os.

[link]

2021. nov. 4. 07:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!