Dorifen másnak bevállt torokfájásra?
Figyelt kérdés
Embertelen módon fáj a torkom, már szinte minden más fajta ilyen tablettát kipróbáltam, ezt ajánlották a gyógyszertárban, épp most vettem be, finom, de más még nem történt. 😥
Több tabletta fogyasztása után, 1-2 nap múlva várható javulás? Nagyon fáj 🥺
ma 18:32
1/4 anonim válasza:
Ha 2-3 nap alatt nagyon max 4 nincs semmi változás akkor illő lenne orvoshoz menni mert esélyes hogy nem egyszerű megfázás és esetleg antibio kéne. Nekem is volt ilyen hogy semmi nem használt egy hét alatt és kellett az antibiotikum. Annyira fájt a nyelés hogy aludni sem tudtam főleg hogy kiszáradt mindig.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, a héten kétszer is voltam orvosnál, de semmit nem kaptam, pedig lázam is van elég magas.
Én is így ébredtem ma fél ötkor reggel.
ma 20:00
3/4 anonim válasza:
Ha lázas is vagy és nem múlik semmi az orvosod meg tesz rá akkor válts orvost. Sajnos sok az idióta.
4/4 A kérdező kommentje:
Kéne, de a másik a körzeti rendelőben ugyan ilyen, azt mondják.
ma 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!