Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Durva torokfájás másnál is...

Durva torokfájás másnál is ilyen nehezen gyógyult?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltam dokinál, mert egész hétvégén szenvedtem. Annyira fájt a torkom, hogy minden nyelés fájt, inni alig tudtam, nemhogy enni. Éjszaka se tudtam nagyon aludni, mert ha kiment a fájdalomcsillapító hatása egyből felébredtem a fájdalomra. Szóval hétfőn azt mondta a doki, hogy tűz piros a torkom. Írt antibiotikumot, cataflamot. Tegnap már szinte egyáltalán nem fájt a torkom, de ma megint fáj, persze nem annyira mint az elején, vasárnap fogy el az antibiotikum. Ez normális, hogy még most is fáj kicsit? Teljesen bevagyok parázva, mert ígyis egész héten táppénzen voltam, nagyon nem hiányzik ez Karácsony előtt meg amúgy is nagyon szenvedtem, életemben nem volt még ilyen torokfájásom.

#antibiotikum, torokfájás, betegség,
ma 16:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet majd kell másik antibiotikum is. Nem mindegyik jó. Ugye a mi eü-nk olyan, hogy hasraütés szerűen felírnak valamit tippre aztán vagy jó vagy nem. Ausztráliába például ott helyben kitenyesztik a bacit és célzottan kapsz gyógyszert.
ma 16:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és se szopogató tabletta se meleg tea, méz nem volt jó rá, mert nemhogy jobb lett ezektől, marta a torkom minden. Nem tudom milyen durva nyavaja ez.
ma 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Vissza kell menni hétfőn, ha nem múlik. Sajnos vannak olyanok, amik hosszabb ideig tartanak. Addig is fájdalomcsillapitó és sok filmezés. :)
ma 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A garat szűrő , amit a vízzel levegővel beviszel az szűri . A mandula a vért szűri . A testet kell támogatni szerves enzimdús vitaminnal teli étellel kivonatokkal pépekkel. A méregtabletta árt írjanak fel bármit semmi hatásuk. Sok tea köptetés nyers termések a gyulladásgátlók . Nem a patikai mérgek vese lép gyomorkárosodás okoznak .
ma 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a fokhagyma szokott segíteni, ha szereted, próbáld ki, hátha:)
ma 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
oh, te nem ismered a stomatitis aphtosat, tele vagy aftaval mindenhol, egeszen a nyelocsovedig, a levegovetel mar ugy szur hogy inkabb meghalnal. Egyszer volt nekem, egy eros torokfajas lofing ahhoz kepest amikor a szad, nem tudsz aludni, enni, inni, levegot venni, lazas is vagy.
ma 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha vírusfertőzésed van, az antibiotikum nem ér semmit, csak gyengíti a szervezeted.

Tenyésztést kellene kérni, milyen fertőzésed van.

ma 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!