Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Köhögésre, torokfájásra gyors...

Köhögésre, torokfájásra gyors gyógymód?

Figyelt kérdés
Le nem mondható munka/programom lesz a napokban, nem betegedhetek most le. 1-2 hete már éreztem a tüneteket, kűzdött vele az immunrendszerem, de úgy tűnik, mára "kifeküdtem".:D Valakinek van valami jó kis "koktélja", ami bevált és helyrerántotta? Nekem eddig a gyömbértea bevált, de pont elfogyott a házi méz itthon és most nem tudnék venni senkitől, csak boltit.
nov. 2. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Fájdalomcsillapító, mézes tea. (De rendes mézzel)
nov. 2. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Izlandi zuzmó szopogatós tabletta (Rossmann, DM)
nov. 2. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
Méz és fokhagyma keveréke. Állítólag nincs jó íze, de használ. Esetleg még a sós vizes gargalizálás, torokfertőtlenítő. Jobbulást🙂
nov. 2. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Kösz a lepontozást gyökér türhőkéim, én pér hete ocsmányul köhögtem és az említett pasztillák pár percen belül megszüntették egy időre a köhögést, de nyugodtan döglődjetek, gyökerek!

/2/

nov. 2. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Az első válaszoló is hasznosat írt, mégis lepontozták. Az én hozzászólásom se igazán volt nekik szimpatikus.
nov. 2. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!