Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltottak! Éreztek ti is...

Oltottak! Éreztek ti is bogokat(csomókat a bőr alatt)/lett valami furcsa elváltozás a végtagjaitokon nektek is az elmúlt időben?

Figyelt kérdés
Rokonságban aki beoltatta magát, mindenkinek valamilyen csomó lett valahova. Vagy a karjára, vagy a nyakára, vagy a lábába. Nekem nagyon furcs az egész, mivel a szüleimmel nem oltakoztunk, nekünk ilyesmi nincs egyáltalán. Ti is tapasztalatok hasonlót?

tegnap 21:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, érzékeltem hasonlókat
Nem, egyáltalán nincs ilyenem.
14 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem ismerek senki sem, aki ne lenne beoltva, de ilyenről sosem hallottam.

Nem tudom, mit hisztek a szüleiddel, de a BCG-oltás 70 éve kötelező Magyarországon. Vagy másik országban laktok?

tegnap 22:03
 2/21 anonim válasza:
64%
Abszolút nem.
tegnap 22:08
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Nem es a csaladtagjaidnak sem lett semilyen csomo a bore alatt ne hazudj legyszives.
tegnap 22:20
 4/21 anonim ***** válasza:
49%
Zsircsomonak hivjak es eddig is leteztek (marmint oltas elott). A subcutan zsirszovet NORMALIS dolog.
tegnap 22:21
 5/21 A kérdező kommentje:
Nos, nem zsírcsomó. Ez a covid oltás után lett, nagyon durván, kb mindenkit érint. Nagybátyámat, két unokatesómat és a páromon is latok ilyeneket a karján. Nem hazudok, olyant nem szoktam. Esetleg azok hazudnak, akik azt mondják, hogy nem az, vagy nem attól van. :))
tegnap 22:24
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

"nem zsírcsomó"

Akkor mi? Miuátn a fél falunál megjelent, egy valaki csak elment orvoshoz vele, nem?

tegnap 22:26
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

Anyukámnak mind a 3 Pfizer oltás helyén nagy kemény csomó lett, ami hónapokig fájt neki. Erősen. A háziorvos nem tudott vele mit kezdeni. Szegény anyukám mindig mutogatta meg panaszkodott,mikor ott voltam nála.

Volt olyan, hogy a karját alig bírta emelni miattuk.

tegnap 22:28
 8/21 A kérdező kommentje:

Plusz nálunk a covid oltást azok adatták be, akik folyamat a tv előtt ülnek és nem tájékozódnak internetről. Mi a szüleimmel nem akartunk, mivel nem bízunk meg a technológiában, és a vezetőkben. És igen, ugyan ott vagyunk mint ti, akik annyira önkén futtak a vakcináért, szóval ezért lehet vergődik, ha nem tetszik. Szerencsére Putyintól megijedt a Cocid és lassan 3 éve se híre se hamva. Legalábbis a látszat még megvan, de már a korlátozások nincsenek. Ezt mondhassátok hogy a sok oltott műve, de nem. E mögött valami olyan dolog áll, amit nem kötnek történetesn az orrunkra.

De viszont az is 7szentség, hogy az ismerőseim mind bánják, hogy beadatták.

tegnap 22:28
 9/21 anonim ***** válasza:
25%
7 vagyok. Úgy képzeljétek el,hogy félökölnyi csomók a felkar-váll környékén az oltás helyén. Nem 1-2 centisek.
tegnap 22:30
 10/21 anonim ***** válasza:
33%
En beadattam, de nem onkent. Ne hazudj, mert sokaknak a munkaja vagy az egyetemre jaras miatt kotelezo volt beadatniuk!
tegnap 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!