Oltottak! Éreztek ti is bogokat(csomókat a bőr alatt)/lett valami furcsa elváltozás a végtagjaitokon nektek is az elmúlt időben?
#8: jó, mindannyian értjük, hogy a szokásos covidos hergelés olvassuk.
De pusztán szórakozásképpen kiegészíthetnéd a kamukérdésededet.
A másik kérdés alatt is belinkeltem a statisztikát, ami cáfolja a hazugságodat, hogy az ukrán háborúval véget ért volna a járvány.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Most annyira zavarba jöttél, hogy gyorsan kiírtál egy másik kérdést inkább, hátha nem tűnik fel senkinek?
"A háziorvos nem tudott vele mit kezdeni."
Nem csoda tekintve, hogy ezzel bőrgyógyászhoz kell menni...
14!
Ha tudta volna a háziorvos, hogy a bőrgyógyász segíthet, oda küldte volna! Régi hó barátok anyám a doktornővel.
"nekem nem, érdekes módon. Mondjuk oké, még sulis voltam"
Igen, igy fogalmad nincs rola. De azert okoskodsz.
Be kellett kuldeni egy nyilatkozatot meg 2022-ben az oltasrol es ellenoriztek. Azert van az egyik menupontban egy olyan adat is, hogy "intezmenybe valo belepes feltetelei teljesulnek-e? Igen/nem".
Amugy ez egeszsegugyis szak, mashol persze lehet, hogy nem volt kotelezo. Egyebkent kinait is lehetett valasztani, ami a hagyomanyos 100 eves modszeren alapszik, szoval aki technofob, az nyugodtan oltakozhatott azzal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!