Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltottak! Éreztek ti is...

Oltottak! Éreztek ti is bogokat(csomókat a bőr alatt)/lett valami furcsa elváltozás a végtagjaitokon nektek is az elmúlt időben?

Figyelt kérdés
Rokonságban aki beoltatta magát, mindenkinek valamilyen csomó lett valahova. Vagy a karjára, vagy a nyakára, vagy a lábába. Nekem nagyon furcs az egész, mivel a szüleimmel nem oltakoztunk, nekünk ilyesmi nincs egyáltalán. Ti is tapasztalatok hasonlót?

tegnap 21:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10 nekem nem, érdekes módon. Mondjuk oké, még sulis voltam, de jelenleg egyetemen a kutyát nem érdekli.
tegnap 22:32
 12/21 anonim ***** válasza:
41%

#8: jó, mindannyian értjük, hogy a szokásos covidos hergelés olvassuk.

De pusztán szórakozásképpen kiegészíthetnéd a kamukérdésededet.

A másik kérdés alatt is belinkeltem a statisztikát, ami cáfolja a hazugságodat, hogy az ukrán háborúval véget ért volna a járvány.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..

Most annyira zavarba jöttél, hogy gyorsan kiírtál egy másik kérdést inkább, hátha nem tűnik fel senkinek?

13/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát persze legközelebb már azt ird, hogy quasimodo lett az egész családbol a covid oltás miatt. Komolyan mondom rohej ez a sok osszefugges elmetes marha.
 14/21 anonim ***** válasza:
60%

"A háziorvos nem tudott vele mit kezdeni."

Nem csoda tekintve, hogy ezzel bőrgyógyászhoz kell menni...

tegnap 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:
32%

14!

Ha tudta volna a háziorvos, hogy a bőrgyógyász segíthet, oda küldte volna! Régi hó barátok anyám a doktornővel.

tegnap 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
A másik fiókoddal nem pontoztál le mindenkit. Erre figyelj oda.
tegnap 22:37
 17/21 anonim ***** válasza:
32%
#15: én mentem magamtól, ha régen ilyen problémám volt, nem csak nézek ki a fejemből, és szenvedek.
tegnap 22:38
 18/21 A kérdező kommentje:
#16 nem tudom miről beszélsz, de vicces vagy. Itt is megjelent majdnem minden típusú idióta. Nem foglalkozok veletek.
tegnap 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:
51%

"nekem nem, érdekes módon. Mondjuk oké, még sulis voltam"

Igen, igy fogalmad nincs rola. De azert okoskodsz.

Be kellett kuldeni egy nyilatkozatot meg 2022-ben az oltasrol es ellenoriztek. Azert van az egyik menupontban egy olyan adat is, hogy "intezmenybe valo belepes feltetelei teljesulnek-e? Igen/nem".

Amugy ez egeszsegugyis szak, mashol persze lehet, hogy nem volt kotelezo. Egyebkent kinait is lehetett valasztani, ami a hagyomanyos 100 eves modszeren alapszik, szoval aki technofob, az nyugodtan oltakozhatott azzal is.

tegnap 22:43
 20/21 Metionin ***** válasza:
Mármint hol? Az oltás helyén? Nekem a covid oltásnál nem jött ki ilyen de régen egy influenza elleni oltás után igen, majdnem egy évig megvolt.
tegnap 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!