Két és fél éves kisfiamból ma kiszedtem egy kicsi kullancsot. Biztos hogy ma ment bele mert mindig át nézem. Szerencsére sikerült kiszednem a feje se szakadt bele. Tudom figyelnem kell a helyét ha elváltozás lenne. Tudok még vmit tenni?
Figyelt kérdés
Nagyon megvagyok ijedve, esetleg menjek vele már holnap orvoshoz?2020. júl. 4. 23:11
1/2 anonim válasza:
Amit kellett, màr megtetted. Ha elèg hamar kiszedted (ha biztosan ma ment bele, ès mèg nem szìvta magàt tele vèrrel), akkor mèg nem köpött bele, tehàt nem tudta megfertőzni.
2/2 Ypszilon1980 válasza:
Ha megvan a kullancs, akkor meg lehet vizsgáltatni, de szerintem ennyi idő alatt nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!