Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nem kellene elengedni ezt a...

Nem kellene elengedni ezt a covidot és elfogadni, hogy örökre velünk marad és korlátozásmentes életet élni?

Figyelt kérdés
Ez kb egy erősebb megfázás akinek minimálisan műköfik az immunrendszere. Rákban is halnak meg, mégsincs minden egészségtelen dolog betiltva.
2021. nov. 3. 08:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
#11 veled valami komoly baj van agyilag. Pont emiatt nem fogok leállni veled vitatkozni. Igen igazad van, biztos az orvosok ölték meg kedvtelésből, 2 vizsgálat között.
2021. nov. 3. 10:43
 12/25 anonim ***** válasza:
81%
#10 Nekem nagymamámat intézték el úgy, hogy szívelégtelenségben meghalt és ráfogták, hogy covidos volt. Semmi köze nem volt a covidhoz, addig mentünk, még vissza nem vonták, pénzt akartak kapni utána. Az orvos beismerte hogy tévedés történt, elkeveredtek egy másik beteg leleteivel a nagymamámé, mert a patológián a nevét is elírták. Igaza van a 12-esnek nem tudjuk mit csinálnak bent, de valami bűzlik nagyon és civileket be sem engednek. Nagymamámhoz nem engedtek be, neki mentem az őrnek, de rendőrt akartak rám hívni. Anyumat is azért engedték be, mert covid osztályon dolgozott, ő aztán tudott mesélni mik folytak ott. Szóval hagyjuk is ezt, ha pedig apukád rossz állapotú, betegeskedő volt, akkor lehet a vírus megterhelte a keringését.
2021. nov. 3. 10:50
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
#14 így van, a vírus megterhelte nagyon a keringését. Azt írtak a zárójelentésére, hogy “masszív légzési és keringési elégtelenség” bontakozott ki nála és az okozta végül a halálát..🖤 A zárójelentésén az is rajta van, hogy milyen gyógyszerekkel kezelték. Egyébként én bemehettem hozzá, csak nem a kórterembe, hanem egy üvegfalon keresztül be lehetett látni hozzá (SOTE Bp.). Hidd el, nagyon jó ellátást kapott, 3 betegre jutott 2 nővér minimum, de volt olyan nap, hogy a látogatási idő teljes hosszában 3 nővér is bent volt a 3 ágyas kórteremben és nem ücsörögtek egy percig se. Ezt a saját szememmel láttam. Végig lelkiismeretesen dolgoztak, abban 100%-ig biztos vagyok, hogy mindent megtettek érte. 3x voltam bent nála 1 hét alatt, sajnos csak ennyit bírt ki a lélegeztetőgépen, de az orvosok mindig nagyon rendesek voltak és alaposan tájékoztattak a kilátások felől. Ráadásul hallottam, hogy az orvosok mondták más hozzátartozóknak, hogy lekerült xy a lélegeztetőgépről és átvitték az intenzívről egy másik osztályra. Sokan kaptak nagyon is jó híreket.
2021. nov. 3. 11:27
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
De teljesen így kellene. Eddig is voltak komolyabb járványok, több beteggel és több halottal, mint a covid, mégsem volt ilyen cirkusz miatta. De ez most rájöttek, hogy mekkora üzletet lehet csinálni belőle, ezért más.
2021. nov. 3. 12:48
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Szomszédom 40-es, egészséges férfi, a második fertőzése óta vissza-vissza térő szívpanaszai vannak. Nem "kell" ebben meghalni, hogy pórul járj. Persze, halott is van elég, és tavaszig bőven lesz is még.

Amúgy g*sztustalannak tartom, hogy aki volt olyan szerencsés, hogy enyhe tünetekkel megúszta, magas lóról lenézve beszél azokról, akik komolyan megbetegedtek vagy meghaltak; mintha egyéni érdemük lenne abban, ami nagyrészt bizony csak szerencse kérdése. Könnyű más egészségével, életével dobálózni. De el lehet ezt kapni másodjára meg harmadjára meg negyedjére is, és akkor is meg lehet halni; szóval lehet, hogy páran azért p*fára esnek majd.

2021. nov. 3. 12:53
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Dehogyis. Nézd meg milyen tökéletesen működik az agymosás és milyen szinten akarják az emberek már maguk hogy korlátozzák a szabadságjogaikat. Ennél tökéletesebb módszer nincs arra, hogy szép fokozatosan bevezessék azt a kontrollt, amit normális esetben épeszű ember nem akarhatna, de most a sok birka maga követeli ki.
2021. nov. 3. 12:54
 17/25 anonim ***** válasza:
42%

15

Laikus vagy, így nem várom el, hogy mikrobiológiai szinten lásd, de harmadjára, negyedjére elkapod és meghalsz? Te ennyire hülyének nézed az emberi szervezetet? A memóriasejtekről hallottál már? Szerinted az immunrendszer ha egyszer már találkozott vele, majd másodjára, harmadjára olyan immunválaszt ad a már ismerős, lepacsizós betolakodóra, hogy meghalj? Te nem vagy százas. Eleve aki átesett tünetmentesen vagy enyhén és magas lóról néz, ő nem szerencsés, hanem eleve rendelkeztünk memóriasejtes immunitással már, hiszen a koronavírusok családja hatalmas. Azt hiszed, csak a covid-19 mint koronavírus az létezik? Uramisten... nagy sötétség! Aki meghal bele az eleve komoly betegségekkel bír, elhízott, egészségtelen ember. Az alapbetegség számít. A vírus nem agresszív, sima náthavírus, mint a többi koronavírus, a többi csak médiahype.

2021. nov. 3. 12:59
 18/25 anonim ***** válasza:
63%

15 17-nek: hiába adod a "tudóst", sok esetet leírtak, orvosi szaklapokban is, hogy valaki a második fertőzéskor halt meg (ebből ugye laikusként is következik, hogy az első fertőzést túlélte)

Mint írtam, számomra nem elfogadható, hogy a halottak kvázi vessenek magukra, mert úgyis életképtelenek voltak már! Szégyellem, hogy ilyen emberek között élek! (És nem is igaz: a halottak kb. 5%-a alapbetegség nélküli 50 alatti - legalábbis ilyen arányokat láttam, amikor pár hete ránéztem az akkori utolsó 150-200 halott adataira).

De ha igaz is lenne: akkor a többi betegséget se gyógyítsuk, meg ne akarjuk megelőzni, hisz aki megbetegszik, annak nem volt elég jó az immunrendszere, és úgysem érdemli meg, hogy éljen, mi???

2021. nov. 3. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

Valjuk be amíg nem lesz minden országban rendes átoltotság addig mutálódni fog és velünk marad.

Egy idő után olyan lesz mint a többi betegség.

2021. nov. 3. 13:45
 20/25 anonim ***** válasza:
46%

18

Írni is és tudnék sok mindent, hazudnak és elhiszed :) A lefizetett médiumok, celeborvosok vastagon hazudtolják meg magukat. Leírják ezeregy helyen, hogy természetes fertőzés utáni immunitás már életre megvéd a covid-19 súlyos lefolyása szemben. Az az illető valami mást kapott be, nem covid volt.

2021. nov. 3. 13:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!