Nem kellene elengedni ezt a covidot és elfogadni, hogy örökre velünk marad és korlátozásmentes életet élni?
Idővel, de még nem épült be a betegség a hétköznapokban, mint az influenza.
Mostmég komoly gondot tud okozni.
Hát nekem elég sok ismerősöm szenvedett hetekig, lett poszt-COVID-os, halt meg fiatal is és egészségesen élő is.
Úgy látom, nincs krónikus betegséged vagy nem tudsz róla. Ha lenne, akkor tudnád, hogy a krónikus betegségek nagyon sokszor a genetikán múlnak, utána a környezeti tényezőkön, akár azon, mik értek az anyaméhben és születés után azonnal.
Nem 30 körül akarok meghalni, amikor a krónikus betegségeimmel élhetnék még 30-at.
Ha mindenki beoltatta volna magát, akkor már nem lenne gond, lásd portugália vagy Dánia. Ekkor lehetne korlátozásmentes életet élni.
Továbbra sem megfázás az, amiben életerős középkorúak ezrei halnak meg fuldokolva.
“Ez kb egy erősebb megfázás akinek minimálisan műköfik az immunrendszere.”
De jó is lenne! Nekem apum belehalt.😭 itt vagyok 24 évesen apa nélkül, hát ne tudd meg milyen érzés. Szegény még bőven élhetett volna, ha nem kapja el ezt a szart.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!