Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet, hogy elkaptam a covidot?

Lehet, hogy elkaptam a covidot?

Figyelt kérdés

Csütörtökön haza küldtek a munkából, mert 37.7-et mért a hőkamera, majd a lázmérő.

Pénteken ez már felment 39.4-re. Elkezdtem szedni coldrex tablettát, ami le vitte 37.8-ra. Az orrom folyt, a fejem fájt.

Az orvost felhívtam, aki azt mondta nem kell teszt, éd írt antibiotikumot. ( Augmentin )

Tegnap reggelre el ment a szagglásom, és elkezdett fájni szúró szerűen a hátam bal oldala. A láz nem enyhült, csak gyógyszernél csökkent.

Ma már lihegek, mintha futottam volna, de elviselhető.

Lehet, hogy ez korona?

Oltva vagyok pfizerrel.

2021. okt. 31. 14:08
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
24%
Hol a kérdező? Kamu volt a kérdés?
2021. nov. 1. 18:31
 32/60 anonim ***** válasza:
92%
Lehet már a kórházban van.Olvasdd vissza mennyi volt a pulzoxi mérési eredménye.
2021. nov. 1. 18:34
 33/60 anonim ***** válasza:
89%
Nem attól függ, hogy kamu volt-e, hogy hozzászól-e ő is vagy csak csendben olvassa. Sokszor pont ott lóg ki a lóláb, hogy kamu, hogy túlságosan visszajár hozzászólni, így túlságosan is látszik, hogy csak azért kérdezett valamit, hogy aztán élvezkedjen rajta, ahogy egymásnak ugranak emberek a kérdés kapcsán.
2021. nov. 1. 18:34
 34/60 anonim ***** válasza:
33%

Sajnos lehet ennyit ért a nagy oltakozása

Nem arra célzok hogy meg fog halni hanem arra hogy az oltás sem ment meg a kórháztól ha arról van szó

2021. nov. 1. 18:36
 35/60 anonim ***** válasza:
74%

"ha arról van szó"

Hogyhogy ha arról van szó? Nagyon jó eséllyel megment a kórháztól.

2021. nov. 1. 18:38
 36/60 anonim ***** válasza:
25%
Nem úgy tűnik bocsika
2021. nov. 1. 18:40
 37/60 anonim ***** válasza:
70%

"Nem úgy tűnik"

Az ismerőseid elmondásai alapján, vagy reprezentatív adatok alapján?

2021. nov. 1. 18:42
 38/60 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mi is láthatnánk azokat az adatokat, hogy mi is eldönthessük, hogy milyen következtetést érdemes levonni belőlük, b+ ?
2021. nov. 1. 19:00
 39/60 anonim ***** válasza:
24%

#28! Ebben teljesen igazad van, csak akkor talán nem kellett volna többezer egészségügyist elzavarni a rendszerből az új eü.törvénnyel, meg a kötelező oltogatással.

Arról nem beszélve, hogy ez a kérdés is pont azt mutatja, hogy nem kevésbé "terheli a rendszert" az oltott! És akkor azokról az oltottakról, akik mellékhatások miatt "terhelik a rendszert", még nem beszéltünk. Igen, majdnem az összes oltott ismerősöm megjárta azóta az egészségügyet, oltatlan egy se.

2021. nov. 1. 19:10
 40/60 anonim ***** válasza:
67%

"majdnem az összes oltott ismerősöm megjárta azóta az egészségügyet, oltatlan egy se"

Ez mégis hány embert jelent? És tényleg mindről napi szinten tudod, hogy megfordult-e az egészségügyben vagy nem?... Én jó néhány embert ismerek, de csak egy töredékük számol be nekem arról, hogy mikor megy orvoshoz épp...

2021. nov. 1. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!