Lehet, hogy elkaptam a covidot?
Csütörtökön haza küldtek a munkából, mert 37.7-et mért a hőkamera, majd a lázmérő.
Pénteken ez már felment 39.4-re. Elkezdtem szedni coldrex tablettát, ami le vitte 37.8-ra. Az orrom folyt, a fejem fájt.
Az orvost felhívtam, aki azt mondta nem kell teszt, éd írt antibiotikumot. ( Augmentin )
Tegnap reggelre el ment a szagglásom, és elkezdett fájni szúró szerűen a hátam bal oldala. A láz nem enyhült, csak gyógyszernél csökkent.
Ma már lihegek, mintha futottam volna, de elviselhető.
Lehet, hogy ez korona?
Oltva vagyok pfizerrel.
Sajnos lehet ennyit ért a nagy oltakozása
Nem arra célzok hogy meg fog halni hanem arra hogy az oltás sem ment meg a kórháztól ha arról van szó
"ha arról van szó"
Hogyhogy ha arról van szó? Nagyon jó eséllyel megment a kórháztól.
"Nem úgy tűnik"
Az ismerőseid elmondásai alapján, vagy reprezentatív adatok alapján?
#28! Ebben teljesen igazad van, csak akkor talán nem kellett volna többezer egészségügyist elzavarni a rendszerből az új eü.törvénnyel, meg a kötelező oltogatással.
Arról nem beszélve, hogy ez a kérdés is pont azt mutatja, hogy nem kevésbé "terheli a rendszert" az oltott! És akkor azokról az oltottakról, akik mellékhatások miatt "terhelik a rendszert", még nem beszéltünk. Igen, majdnem az összes oltott ismerősöm megjárta azóta az egészségügyet, oltatlan egy se.
"majdnem az összes oltott ismerősöm megjárta azóta az egészségügyet, oltatlan egy se"
Ez mégis hány embert jelent? És tényleg mindről napi szinten tudod, hogy megfordult-e az egészségügyben vagy nem?... Én jó néhány embert ismerek, de csak egy töredékük számol be nekem arról, hogy mikor megy orvoshoz épp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!