Lehet, hogy elkaptam a covidot?
Csütörtökön haza küldtek a munkából, mert 37.7-et mért a hőkamera, majd a lázmérő.
Pénteken ez már felment 39.4-re. Elkezdtem szedni coldrex tablettát, ami le vitte 37.8-ra. Az orrom folyt, a fejem fájt.
Az orvost felhívtam, aki azt mondta nem kell teszt, éd írt antibiotikumot. ( Augmentin )
Tegnap reggelre el ment a szagglásom, és elkezdett fájni szúró szerűen a hátam bal oldala. A láz nem enyhült, csak gyógyszernél csökkent.
Ma már lihegek, mintha futottam volna, de elviselhető.
Lehet, hogy ez korona?
Oltva vagyok pfizerrel.
"Gulyás most koronás, kapott két szputnyikot, majd egy janssent. Na, Magyarországon ilyen protokoll nincs, ilyet nem adnak be, mert a janssent kiüti a két szputnyik. A hivatalos táblázatban sem volt benne ez a kombináció."
"Annak ellenére, hogy a harmadik oltás szakmai protokollja szerint a szputnyikosok nem kaphatnak Janssent, vannak, akik mégis beadatják annak érdekében, hogy ők is könnyen utazhassanak."
Köszi 21, így már elhiszem😂
Ja, várjáá... 😄
Ma 11 ezer új fertőzöttet regisztráltak, ez legalább annyi, mint amikor márciusban tetőzött a harmadik hullám. Az oltás nem jelent 100% biztonságot, ugyanis hónapokkal (4-5 hónap után) csökken a védettség. Akik még februárban kaptak meg az oltást, azoknak szükséges az ellenanyagvizsgálat, sőt, azoknak sincs már védettségük, akiket még áprilisban oltottak be. Ez nem csak a korona elleni vakcinákkal van így, hanem bármelyikkel. Augusztusban minden szomszédország korlátozásokat vezetett be, a külföldi rokonaim Magyarországra jöttek kirándulni, mert itt még nem volt novemberig kötelező a maszk (még most is csak a tömegközlekedésen az, ami teljesen logikátlan). Itt volt kiállítás, békemenet, minden, ami a népnek kell, amivel szavazatokat lehetett szerezni. Ha populizmus helyett egy kicsit is értelmes lett volna a kormány, akkor megfogadta volna az orvosi kamara javaslatait. Tudományos tény, hogy a járvány ellen nem lehetséges csak 1 eszközzel védekezni, ugyanúgy szerves része a higiénia betartása, a maszkviselés, tömegrendezvények kerülése. Értem én, hogy a panelprolik nem fogják fel a népegészségügy fogalmát, és a korlátozásokból is csak annyit regisztrálnak, hogy meg akarják fosztani őket a demokráciától, értem én azt is, hogy úgy akarunk tenni, mintha vége lenne, de ezzel nem kellene a kormánynak visszaélnie.
Tegnap utaztam vonattal, szokásosan tömve volt és minden második ember köhögött, nyilván senkin sem volt maszk. Ne csodálkozzunk, hogy oltottak is kerülnek kórházba, ha márciusban kaptak 2 Sinopharmot, és az antitest számuk a nullához konvergál. A Pfizer picivel több antitestet biztosít, de április óta jelentősen csökkenhetett. Mindenképp szükséges a harmadik oltás.
"szükséges az ellenanyagvizsgálat"
Nem, az nem szükséges.
Hagyjuk már ezt a bohóckodást az oltásokkal! Gulyásnak 3 oltás után influenzaszerű tünetei voltak. Pont úgy, mint az ő korában minden oltás nélkül várható lenne. És rohadtul nem ő az egyetlen! Az én környezetemben a 4.hullámban még csak oltott covidos lett.(Pedig Merkely szerint az oltatlanokat keresi, ezek szerint elég rosszul.) Mindannyian pont annyira betegedtek meg, mint a többiek az oltások időszaka előtt.
Maradjunk annyiban, hogy az oltás annyira jó, hogy ugyanúgy elkaptatod, fertőzhetsz és megbetegedsz. Bónuszként lehet tőle valami jó kis mellékhatásod.
27: lehet nyers leszek, de a kormányt nem az érdekli, hogy ki hal bele és miért, hanem ha leterhelődik az ellátórendszer, akkor MINDENKI megszívja. Úgyhogy az utóbbit kell elsősorban elkerülni. A gyengébbeknek: sokan onkológiai és ilyen-olyan kezelés alatt állnak, amikkel az orvosok és az ápolók nem tudnának megfelelően törődni, ha épp van egy osztályra 100 haldokló covidos.
Neked lehet, hogy nem tűnik soknak napi 1000-2000 halálozás összpopulációs szinten, de az egészségügyre ennyi többlethalálozás már katasztrofális következményekkel járhat.
28,már így se törődnek. Ez lesz egy másodlagos halálozási adat. Az ellátatlanoké! Az orvosok távgyógyítanak, bejutni lehetetlen, a várakozási lista több hónapos.
Mi bajod van neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!