Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltottként elkaptad a COVID-ot...

Oltottként elkaptad a COVID-ot? Mik voltak a tüneteid és hogyan vészelteted át? Kórházba kerültél?

Figyelt kérdés

Egyre nő a fertőzöttek száma, és ugyan be vagyok oltva, de aggódom. Mi lesz, ha elkapom?

És ha szintén oltott, de alapból tüdőbeteg családtagom elkapja?

Arra lennék kíváncsi, hogy akik be vannak oltva és már a védettségük kialakulása után elkapták a vírust, hogyan vészelték át és most hogy vannak?

Erről ugyanis nem hallani a hírekben.... Pedig őrölten fontos lenne.

2021. szept. 28. 10:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
(a sógornőm (34 éves) az elsők között olttatta magát a munkája miatt, 1 hónapja sincs, hogy elkapta, azt tudom, hogy lázas volt, szagokat pedig még mindig nem érez)
2021. szept. 28. 10:14
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyik ismerősöm az első oltása után nem sokkal kapta el még tavasszal. Kórházba nem került, 3-4 napig volt igazán rosszul.
2021. szept. 28. 10:19
 3/21 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem erre a kérdésedre nem fogsz korrekt adatokra épülő válaszokat kapni, mivel most az oltási kampány van a napirenden. Ezeket az adatokat jól érzékelhetően manipulálják és cenzúrázzák!

Ezért csak eseti, ismerőseid köréből (akikben megbízol) kaphatsz némi képet, amiből neked kell majd levonnod a szükséges következtetéseket.

Néha azért a cenzúrán is át csusszan némi valóságos információ, ill. lehet arról is tudni, hogy mi történik Angliában, felvásárlási láz, a polcok üresek, benzinkutak kiürülnek! Most ezt még a Brexitre fogják, de lehet ennek más háttere is!

[link]

2021. szept. 28. 10:27
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
Oltottként, és oltatlanként sem kaptam el a covidot, legalábbis nem tudok róla.
2021. szept. 28. 10:31
 5/21 anonim válasza:
77%
Én kínai oltást kaptam május legvégén, multheten kezdett el fájni a torkom és a szemeim irritaltak voltak, azt hittem sima megfázás. Aznap éjjel már arra ebredtem hogy lázas vagyok és hánytam is. 4 napig voltam lázas, orrfolyas, tüsszögés volt, borzaszto gyenge lettem, szagokat nem ereztem, ízeket nagyon gyengén, a fuleim pattogtak, néha megszedultem a semmibol. covid tesztet azóta sem csinaltattam, most kezdek jobban lenni és úgy érzem nem lennek se elorebb se hátrébb vele.
2021. szept. 28. 11:42
 6/21 A kérdező kommentje:

Egyelőre ebből a pár válaszból arra következtetek, hogy akkor azért az is megszenvedi, aki oltottként elkapja. És jó jó, hogy talán nem kerül lélegeztetőgépre, de ha ilyen szagvesztés és megmaradnak, akkor az oltás mégsem "a megoldás". Félre ne értsétek, én szorgalmazom az oltást, ugyanakkor csak fontos lenne a maszkhordás, a távolságtartás, és a tömegrendezvények korlátozása....

Leginkább az aggaszt, hogy most a nagy többség (többek közt tüdőbeteg családtagjaim) is meg vannak nyugtatva, hogy be vannak oltva, nem lehet baj...

2021. szept. 28. 11:54
 7/21 A kérdező kommentje:
Ja, továbbra is szívesen várom olyanok írását, akik elkapták oltottként a vírost!
2021. szept. 28. 11:55
 8/21 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint oltottként és oltatlanként sem kaptam el a covidot eddig.
2021. szept. 28. 19:23
 9/21 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%
Én magam nem kaptam be, de a nővérem és férje igen Augusztus közepén. A nővérem egy közepes influenza tüneteivel 1 hét alatt túl volt rajta. (Szputnyik oltással.) A férje a múlt héten lett teljesen jól. (Ő Pfizer-t kapott.) Azért írtam ki az oltás származását, mert azt tapasztalom máshonnan is, hogy a "lefujjolt" orosz vakcina jobban véd, mint a "sztárolt" egyebek. Mellékhatásokról sem igazán hallani...
2021. szept. 28. 19:39
 10/21 anonim ***** válasza:
72%

9-es

A Szputnyikkal csak az a baj, hogy a rosszullét másik felét megkapod ingyen közvetlen a beadása után.

2021. szept. 28. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!