Lehet, hogy elkaptam a covidot?
Csütörtökön haza küldtek a munkából, mert 37.7-et mért a hőkamera, majd a lázmérő.
Pénteken ez már felment 39.4-re. Elkezdtem szedni coldrex tablettát, ami le vitte 37.8-ra. Az orrom folyt, a fejem fájt.
Az orvost felhívtam, aki azt mondta nem kell teszt, éd írt antibiotikumot. ( Augmentin )
Tegnap reggelre el ment a szagglásom, és elkezdett fájni szúró szerűen a hátam bal oldala. A láz nem enyhült, csak gyógyszernél csökkent.
Ma már lihegek, mintha futottam volna, de elviselhető.
Lehet, hogy ez korona?
Oltva vagyok pfizerrel.
Két oltást kaptál legalább?
Mielőbbi teljes gyógyulást!
Lehet, hogy nem vitték be a mentők. Meg az is lehet, hogy bevitték, igen, két pfizerrel.
Semmi se 100%, lehetnek kivételek sajnos még a pfizernél is. Attól még továbbra is igaz, hogy nagyon is érdemes beoltatni magunkat, mert nagyon nagy valószínűséggel megússzuk a kórházat.
"oltottak kerülnek a kórházba 10ből 9 ember"
Ez a szám nagyon nem stimmel...
"egyedül volt oltatlan, 29-en pedig 2x oltottak voltak a kovidosztályon"
Úgy érted, idős, alapbetegséggel rendelkezők közül?
De bárhogyan is: egyetlen kórházi osztály pár hetes adataiból nem lehet levonni ilyen következtetéseket.
A hazugságból lehet levonni.
Gulyás most koronás, kapott két szputnyikot, majd egy janssent. Na, Magyarországon ilyen protokoll nincs, ilyet nem adnak be, mert a janssent kiüti a két szputnyik. A hivatalos táblázatban sem volt benne ez a kombináció. Az mrns oltásra a saját szájacskájával mondta, hogy annyira új technológia, hogy jobb várni vele, ezt mondta a kormányszóvivő vagy micsoda!
Koronás lett, az újságíró megkérdezte, hogy mivel van oltva és ez jutott eszébe basszus! Hol emlékezett ő már a keresztoltásokra! Ez egy bemondás volt, hasraütés csak hülyeséget mondott😄. Tudod mikor vannak ezek leoltva, okosba megkapták a védettségit azt kész. Előbb utóbb mindig elválik a lép a májtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!