Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon sok az új fertőzött,sze...

Nagyon sok az új fertőzött,szerintetek most mi fog történni?

Figyelt kérdés

2021. okt. 25. 17:37
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
27%

"14-es, azért neked nem gyanús, hogy miután lezajlott a kiállítás, a lakodalom, a békemenet, rögtön megszaporodott a betegek száma?"

De. Nekem a hó is gyanús. Azt is biztos a politikusok intézik, hogy csak télen jöjjön.

Amúgy milyen lakodalom? Arról lemaradtam...

"A békemenetre még rendelkezést is hoztak, hogy semmilyen járványügyi intézkedést nem kell betartani! Igaz, közben jó néhány kórházban már zárlat van."

Akkor döntsd már el, hogy mi van: be kell tartani az intézkedéseket mindenhol egyformán, vagy csak ott, ahol értelme van? Tényleg furcsa, hogy csak ott hoznak szabályokat, ahol értelme van... Fletóék nem így szokták, ugye?

"Az influenza miatt pedig soha nincs semmiféle járványügyi intézkedés - főleg nem lezárások - esetleg a kórházakban nincs lázogatás."

Akkor mégiscsak van, látod, megy ez neked: egy kicsit továbbgondolod, és máris ott az értelmesség megint. :)

"Pedig jóval nagyobb számban fordul elő megbetegedés, s annak is vannak súlyos szövődményei."

De arra már régesrég van oltás, covid ellen meg csak mostanában lett.

"Valamint az influenza várható tetőzését sem mondták még meg napra pontosan, ellentétben a coviddal."

Talán csak azért, mert senkit se érdekel, nem úgy, mint a covid tetőzése... Kérdezd meg tőlük!

"Tavaly augusztus 31-én még strandoltak az emberek, szeptember 1-én már egyesével, a távolságot betartva ültek a diákok a tantermekben, több helyen maszkban."

Mert akkor még nem volt védőoltás. Most meg már van.

2021. okt. 25. 23:19
 22/42 anonim ***** válasza:
35%

"halottból még kevesebb lesz, mint az előzőnél volt"

Nyilván, hiszen az ország több mint fele többszörösen át van oltva. Pont erre megy ki az oltás: hogy ne haljanak bele annyian.

2021. okt. 25. 23:20
 23/42 anonim ***** válasza:
84%

21, te az az ember vagy, aki tűzbe menne 2 zsák krumpliért, no és azért, aki osztogatja.

Nem látod a fától az erdőt!

Elkezdesz Fletózni, nem tudom, ez hogy kapcsolódik a témához.

Amúgy, ha már Fletónál tartunk: nekem már ő is és a mostani vezér is " bizonyított", szóval egyikből sem kérnék.

Szép napot neked és ne hagyd kicsírázni a krumplit!

2021. okt. 26. 06:44
 24/42 anonim ***** válasza:
77%
#22: a másik fele meg már nagyrészt átesett a fertőzésen, csak vagy tud róla, vagy nem.
2021. okt. 26. 07:26
 25/42 anonim ***** válasza:
13%
23, te az az ember vagy, aki nem szokott gondolkodni, sőt, az is zavarja, ha más teszi meg, merthogy akkor mindenféle kérdésekkel találja szemben magát...
2021. okt. 26. 10:52
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Minden megy tovább a jól megszokott kerékvágásban...
2021. okt. 27. 15:39
 27/42 anonim ***** válasza:
75%
25, még jó, hogy te itt vagy és gondolkodsz mindenki helyett.
2021. okt. 27. 17:36
 28/42 anonim ***** válasza:
85%
Véleményem szerint az is felért egy kisebb népirtással, amit a kormány az elmúlt 2 évben védekezés címén tett. (Kásler professzor asszisztálásával). ("Mesterségem a halál"). ...'ne azt figyeljék, hogy mit mondok, hanem, hogy mit teszek'.....és, aki a tettekre figyelt (értő szemekkel, fülekkel)...az képben van.
2021. okt. 31. 07:43
 29/42 anonim ***** válasza:
78%

Möller cecília Möller vágókorongokat fog osztogatni maszk helyett!

Na jó, nem de hasznosabb lenne mint amit ugat.

Amúgy mindmeghalunk!44!!4444!!!!!!!!4

2021. okt. 31. 07:48
 30/42 anonim ***** válasza:
52%
#30 erre inkább nem írok semmit (egy oltatlan)
2021. okt. 31. 18:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!