Nagyon sok az új fertőzött,szerintetek most mi fog történni?
Remélem semmi nem lesz! Főként, hogy a vírust akkor küldik szabira, és rendelik vissza, mikor a politikusoknak éppen megfelel.
Olyan vírus a világon nincs, ami egyes csoportok eseményeihez igazodna. Pedig most pontosan ez történik. Nem kétlem, hogy van vírus, be is vagyok oltva, de szerintem ez 20% vírus, 80% politika.
Maszk a boltokban.
Szorakozóhelyek csak oltásival
"Olyan vírus a világon nincs, ami egyes csoportok eseményeihez igazodna. Pedig most pontosan ez történik."
Az influenzavírusról még nem hallottál? Amikor jön márc. 15., mindig eltűnik, hogy meg lehessen tartani május 1-et is, június 4-et is, augusztus 20-t is, még október 6. meg 23. is lemegy minden évben tömeggyűlésekkel - és aztán egyszercsak itt van megint. Biztos a politikusok intézik azt is évről-évre, de minimum 50 éve. Ugye?
14-es, azért neked nem gyanús, hogy miután lezajlott a kiállítás, a lakodalom, a békemenet, rögtön megszaporodott a betegek száma? A békemenetre még rendelkezést is hoztak, hogy semmilyen járványügyi intézkedést nem kell betartani! Igaz, közben jó néhány kórházban már zárlat van. Hát, lehet, hogy csak nekem furcsa!
Az influenza miatt pedig soha nincs semmiféle járványügyi intézkedés - főleg nem lezárások - esetleg a kórházakban nincs lázogatás. Pedig jóval nagyobb számban fordul elő megbetegedés, s annak is vannak súlyos szövődményei.
Valamint az influenza várható tetőzését sem mondták még meg napra pontosan, ellentétben a coviddal.
Tavaly augusztus 31-én még strandoltak az emberek, szeptember 1-én már egyesével, a távolságot betartva ültek a diákok a tantermekben, több helyen maszkban.
Ennek a kormánynak már azt sem hiszem el, amit kérdez. Így a számokat sem.
Ellenben.
Ausztria nyáron sem lazított teljesen, most pedig kifejezetten szigorít. Németország kb az egész járvány alatt szigorúbban vette, mint mi. Szlovákia is szigorít. (Ebből két országban nemrég jártam, egyben ismerős, barát lakik, több is.) De Olaszországból is csak szigorításokról hallani.
Én azt érzem, hogy a kormányunknak most fontosabb a hatalom megtartása, mint az emberéletek. Hatalmas bajok lesznek itt.
Az influenza miatt is kellene szigorítani (pl maszkviselés visszahozása zárt helyekre), ha valaki egyszerre kapja el a kettőt, az nagy bajban lesz.
18-as
És mégsem állnak semmivel sem jobban. Abszolút nem ettől függ. 80%-ban a szerencsétől, mivel kellő mértékben szigorítani nem lehet/mertek soha sehol, talán csak Kínában. Ami máshol van, az csak időhúzásra, meg saját szívatásra jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!