Akik harmadik oltást kérnek/kértek, 4 vagy 6 hónapot vártak?
Figyelt kérdés
Ismerőseim java 4 hónapra kérte, a háziorvosom 6 hónapot javasol, miközben az amcsik 8 hónapra ajánlják.
Ti hogy vagytok ezzel?
2021. okt. 21. 17:41
1/6 anonim válasza:
Én kerek öt hónap után. Lehet vártam volna még, de a negyedik hullám fut felfelé. Szerintem, akinek lejárt a négy hónap, az ne sokat késlekedjen.
2/6 anonim válasza:
Kb 4,5-re jött ki. A Sinopharmok után már 2,5 múltán alig volt antitestem, szóval...
28N
4/6 anonim válasza:
Vártam négy hónapot, utána a menstruációt, hogy ne akkor jöjjön meg, és érezzem rosszul magamat, amikor az oltást kapnám.
Aztán még kellett szervezkednem, mivel a közeli városban az oltóponton csak csütörtök és vasárnap 8-12 vannak időpontok. Hétköznapokon dolgozom, vasárnap pedig 11-kor van mise a falu templomában. A korai felkelés nem megy.
Így lett majdnem öt hónap.
5/6 anonim válasza:
Négy hónap után rögtön regisztráltam harmadikra. Pont most van megint csúcson a járvány, így érdemes maximális ellenanyag-szinttel nekiindulni ennek az időszaknak.
6/6 lazalujza válasza:
Négy hónap és egy hét telt el a második és a harmadik oltásom között.
Úgy tudom Németországban hat hónap után adják a harmadikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!