Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltott emberek mitől...

Az oltott emberek mitől félnek? Miért utálják az oltatlanokat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy manapság elég nagy ellentétek alakultak ki. Engem például nem tud érdekelni, hogy ki oltott és ki nem. Úgy kb. leszarom. Ha oltatott, akkor tisztában van azzal, hogy kísérletben vesz részt, mert 2023-ig emberkísérlet zajlik, ezt még Szlávik és a többi közkedvelt celeborvos is nyilvánosan kijelentette. Nem titok. Ellenben aki nem akar kísérletben részt venni, miért bántják?

Mellesleg aki átesik a víruson, ezt még Rusvai is mondta, hogy az szerez igazi védettséget, a nyálkahártya-immunitás is így alakul ki, tehát aki emiatt sem oltat, mert egészséges és védetté vált a saját jól karbantartott immunrendszere által, miért kell elítélnie annak, aki oltáspárti?

A vírusnak is vannak kockázatai, az oltásnak úgyszintén. A vírust jobban ismerjük, általában tünetmentes, enyhe lefolyású, a kisebbség között középsúlyos, súlyos megbetegedést is okoz, töredéke belehal. De ez minimális arány, ha azt nézzük egy közel 10 milliós országban meghalt 30-40 ezer ember, akiknek csak egy nagyon kis részük lehet valós, mert többségük rákos, szívbeteg, tüdőbeteg, érelmeszesedett stb. Elég megnézni a diagnózisokat és leírják a koronavirus.gov.hu oldalon. fél lábbal már eleve a sírban voltak.

Az ember 90%-a védett eleve T sejtes szinten. Mire a pánik és ez a gyűlölködés?

Én nem oltattam be magam, egészséges vagyok, jó az immunrendszerem és sportolok, egészségesen táplálkozom, szedek vitaminokat stb.

Tökéletes a vérképem, szív-érrendszerem, a vérnyomásom tankönyvi. Elkaptam ugyan a koronavírust én is ennek ellenére is, de nem lettem beteg, tehát az immunrendszerem és az egészséges általános állapotom tükrözi, hogy rendben van minden.

Aki oltásra szorul, az oltasson, mindenki maga tudja, hogy megéri neki vagy sem.

De emiatt bántani másokat szerintem undorító dolog!

2021. okt. 10. 11:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%

Te aztán mindent tudsz! Mik a jövő heti lottó nyeroszamai?

2021. okt. 12. 16:51
 22/41 anonim ***** válasza:
25%

Nem kötelező az oltás. Mi a hiszti tárgya?

2021. okt. 12. 16:52
 23/41 anonim ***** válasza:
31%

En pont a fordítottjat tapasztalom. Engem cseszegetnek az oltatlanok. Én testek rá ki mit csinál. Az oltás nem kötelező. De szakadjatok már le rólunk. Semmi kozotok hozzá.

A feszkot meg a kormány csinálja, mert könyörög nektek.

2021. okt. 12. 16:54
 24/41 anonim ***** válasza:
53%
Bár csak ne lenne kötelező. De sajnos az. Aki az egészségügyben dolgozik, annak kötelező. Nem tudom honnan veszik egyesek ezt a sületlenséget, hogy nem az.
2021. okt. 12. 17:04
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

Neked kötelező? Egészségügyis vagy?

Erdekes senki másnak nem kötelező. A családom fele nincs oltva. Akkor nekik hogyhogy nem kötelező?

2021. okt. 12. 17:29
 26/41 anonim ***** válasza:
29%

Az oltatlan emberek mitől félnek? Miért utáljak az oltottakat?

Miert beszélnek egész nap erről? Miért cukkolják baromságokkal az oltottakat? Nem mindegy nekik ki oltatott ki nem?

2021. okt. 13. 10:14
 27/41 anonim ***** válasza:
26%
25-ös voltam. Nem tetszik az igazság, mi? Válasz nincs? Nem csodálom. Birkák
2021. okt. 13. 11:01
 28/41 anonim ***** válasza:
7%
Anyáda birka
2021. okt. 25. 10:52
 29/41 anonim ***** válasza:
45%

Jo válasz. Tükrözi az intelligenciát amivel a kérdésekre érdemben tudtál válaszolni. Nem csak birka vagy, hanem egy ostoba bohóc is.😂🤘

2021. okt. 25. 11:28
 30/41 anonim ***** válasza:
5%
Vagy te, oltatlan birka
2021. okt. 25. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!