Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltott emberek mitől...

Az oltott emberek mitől félnek? Miért utálják az oltatlanokat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy manapság elég nagy ellentétek alakultak ki. Engem például nem tud érdekelni, hogy ki oltott és ki nem. Úgy kb. leszarom. Ha oltatott, akkor tisztában van azzal, hogy kísérletben vesz részt, mert 2023-ig emberkísérlet zajlik, ezt még Szlávik és a többi közkedvelt celeborvos is nyilvánosan kijelentette. Nem titok. Ellenben aki nem akar kísérletben részt venni, miért bántják?

Mellesleg aki átesik a víruson, ezt még Rusvai is mondta, hogy az szerez igazi védettséget, a nyálkahártya-immunitás is így alakul ki, tehát aki emiatt sem oltat, mert egészséges és védetté vált a saját jól karbantartott immunrendszere által, miért kell elítélnie annak, aki oltáspárti?

A vírusnak is vannak kockázatai, az oltásnak úgyszintén. A vírust jobban ismerjük, általában tünetmentes, enyhe lefolyású, a kisebbség között középsúlyos, súlyos megbetegedést is okoz, töredéke belehal. De ez minimális arány, ha azt nézzük egy közel 10 milliós országban meghalt 30-40 ezer ember, akiknek csak egy nagyon kis részük lehet valós, mert többségük rákos, szívbeteg, tüdőbeteg, érelmeszesedett stb. Elég megnézni a diagnózisokat és leírják a koronavirus.gov.hu oldalon. fél lábbal már eleve a sírban voltak.

Az ember 90%-a védett eleve T sejtes szinten. Mire a pánik és ez a gyűlölködés?

Én nem oltattam be magam, egészséges vagyok, jó az immunrendszerem és sportolok, egészségesen táplálkozom, szedek vitaminokat stb.

Tökéletes a vérképem, szív-érrendszerem, a vérnyomásom tankönyvi. Elkaptam ugyan a koronavírust én is ennek ellenére is, de nem lettem beteg, tehát az immunrendszerem és az egészséges általános állapotom tükrözi, hogy rendben van minden.

Aki oltásra szorul, az oltasson, mindenki maga tudja, hogy megéri neki vagy sem.

De emiatt bántani másokat szerintem undorító dolog!

2021. okt. 10. 11:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%

És ne felejtsük el hogy online térben amikor beindul gépezet, megszaporodnak az oltással kapcsolatos bérkommentelők a standard szöveggel. Ezek az emberek próbálják szítani a tüzet, de erre már egyre kevesebb ember vevő. Innen lehet felismerni őket:

Oltatlan: aluliskolázott, vidéki, buta proli, alap biológia tudás nélküli, akik felelőtlenek, a vírus mutációkat okozzák, biztosan laposföld vagy gödényhívő.

Oltott: értelmiségi, intelligens, tájékozott, biológia tudományok doktora, akik felelősen gondolkodnak és az abszolút igazság birtokában vannak, tévedhetetlenek.

2021. okt. 10. 13:12
 12/41 anonim ***** válasza:
26%
Mélységesen elítélem az antivaxer hisztzőket. Az a napnál is világosabb, hogy minél többen oltatják magukat, annál hamarabb ér véget a járvány. Vagyis akik nem oltakoznak, hozzájárulnak ahhoz, hogy a járvány még jobban elhúzódjon és még többen haljanak meg miatta. Az antivaxerek ezt nem tudják a primitív agyukkal felfogni.
2021. okt. 10. 16:58
 13/41 anonim ***** válasza:
63%

Valóban erősödik az oltottak, oltatlanokkal szembeni agresszivitása.

Az emberek többsége nehezen ismeri el ha tévedett, vagy jól átb@szták + még egy jó nagy adag frusztráció is közrejátszhat, hogy az oltatlanok csak nem akarnak megmurdelni😂, élnek mint hal a vízben. Hol ezt, hol azt az oltást állítják le, ilyen olyan mellékhatás, halál miatt, el tudom képzelni, hogy aki pont azt szúratta magába, mikor hallja, vagy olvassa, kissé megroggyan a térde és forró lesz a füle. Mindenesetre az oltást kivenni, visszacsinálni nem lehet, aki szúratott, főleg mrns-t, az erősen reménykedjen és fohászkodjon, hogy a világ konteósai, laposföldhívői tévedjenek mimdenben. Én, ameddig csak emberileg lehetséges, nem oltatom magam.

2021. okt. 10. 18:59
 14/41 anonim ***** válasza:
54%
13. Igen, fájdalmas lehet a "jóindulatú" oltásnáciknak akik károgtak az elmúlt 2 éven. Talán, egyszer eljut a tudatukig hogy full átb@szták őket. De majd azt is megmagyarázzák hogy ne sérüljön a hatalmas egójuk. :-)
2021. okt. 10. 19:15
 15/41 anonim ***** válasza:
65%
11.es. Ez elég vicces, a leírásod teljesen ráillik 12-re. xD
2021. okt. 10. 19:20
 16/41 anonim ***** válasza:
36%
#12 Persze, hogy nem tudják felfogni, mert buták, mint a föld. Elég csak elolvasni az itteni hozzászólásaikat.
2021. okt. 10. 19:57
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
#16 Sosem gondoltam volna, hogy ennyi mélybutaságban elő van még a környezetemben is.
2021. okt. 10. 20:03
 18/41 anonim ***** válasza:
34%
Az oltottak nem félnek. Utálni meg azért utálják az oltatlanokat, mert utóbbiak miatt lesznek megint ostoba korlátozások, melyek közül sok az oltottakat is szopatni fogja, pl maszkolás, digitális semmittevéses oktatás, elmaradó műtétek.
2021. okt. 10. 22:10
 19/41 anonim ***** válasza:
52%
18. Persze, az oltatlanok a gonoszak, miattuk van minden ezért, utáljunk mindenkit akik élnek választási jogukkal egy önkéntesen választható oltásnál. De az oltatlanok miért nem utálják azokat akik beoltatták magukat? Ezen még nem gondolkoztál el, nem érzed ezt furcsának? Az egyik csoport gyűlöli a másikat, a másik csoport pedig nem érti mi a fax baja van az oltás fanatikusoknak. Mert ez a helyzet, a beoltottak csinálják a feszkót és próbálják kényszeríteni az oltatlant hogy oltakozzon teljesen irreális érvek mentén. De aki eddig nem oltatta magát az már nem is fogja, még akkor sem ha kötelező lesz. :-)
2021. okt. 11. 09:17
 20/41 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes. Engem meg folyton az oltatlan rokonaim, ismerőseim zaklatnak, csúfolnak , ijesztgetnek mert beoltattam magam. Én soha senkinek nem mondtam, hogy oltassa be magát. Sőt, én se akartam az elején, de párom elmagyarazta mi hogy működik, meg ő egy oltasra várt, és azzal oltatta be magát, így már én se tartottam tőle, és azzal én is beoltattam magam. Jól vagyunk. Hosszú távú mellekhatasoktol se félünk. (Párom konkrétan röhög az ilyen embereken.)

De azt elhisszük, hogy van akinél okozott gondot az oltás, ritka, de van. Nem vagyunk egyformák. Barátnőm egyszer allergiás rohamot kapott egy hajfestéktől , amivel én éter éve festem a hajam. Ez ilyen. Nem vagyunk egyformák.

A covidnak is meg vannak az áldozatai. Sokkal többen. Ez is ilyen. 40es kolléganőm sajnos meghalt. Pedig jó fizikumu volt, két gyerek anyja. A testveremnel sajnos visszamaradt copd. Gyógyíthatatlan. Fincsi dolgok, mi?

Mindenki merlegeljen mi a jobb neki.

Es ne zaklassa a másikat. Mindkét oldalon vannak szélsőségesen viselkedők. A többség szerencsére nem ilyen.

Engem is rohadtul zavar, hogy folyton le vannak birkazva az oltottak meg folyamatosan ijesztgetik őket olyan dologgal, amiről fogalmuk sincs. Talalgatnak.

Néha már úgy tűnik, hogy reggel délben este csak ezzel foglalkoznak. Mint valami frusztráció mert nem mer oltatni, és úgy tűnik szinte bosszantja, hogy ha valaki leirja, hogy megkapott x oltást és semmi baja,hogy nem halt bele.

Ha meg nem erdekli, nem fél tőle hagyja a fenébe a témát. Miert beszél erről állandóan? Sokszor szinte már hiszterikusan cseszegeti azt, aki oltatott. Miert? Semmi köze hozzá mit csinál magával. Az oltás nem kötelező, nincs korlátozás. Mi baja? Nincs jobb dolga ? Van család, lehet menni utazzon, bulizzon.. miert foglalkoznak ezzel ennyit? Kit érdekel ki oltatott ki nem. Nekem is vannak rokonaim. Fele oltott, fele nem . Egyik sem zavar. De az baromira, hogy zaklatják, csúfolják az oltottakat. Persze van a másik oldal is, aki meg azokat hibáztatja, akik nem oltanak.

Ha valakit hibáztatni akartok, akkor arra feljebb keresgéljetek..

Toporgunk egy helyben mint a sz@rógalamb.

2021. okt. 12. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!