Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az oltott emberek mitől...

Az oltott emberek mitől félnek? Miért utálják az oltatlanokat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy manapság elég nagy ellentétek alakultak ki. Engem például nem tud érdekelni, hogy ki oltott és ki nem. Úgy kb. leszarom. Ha oltatott, akkor tisztában van azzal, hogy kísérletben vesz részt, mert 2023-ig emberkísérlet zajlik, ezt még Szlávik és a többi közkedvelt celeborvos is nyilvánosan kijelentette. Nem titok. Ellenben aki nem akar kísérletben részt venni, miért bántják?

Mellesleg aki átesik a víruson, ezt még Rusvai is mondta, hogy az szerez igazi védettséget, a nyálkahártya-immunitás is így alakul ki, tehát aki emiatt sem oltat, mert egészséges és védetté vált a saját jól karbantartott immunrendszere által, miért kell elítélnie annak, aki oltáspárti?

A vírusnak is vannak kockázatai, az oltásnak úgyszintén. A vírust jobban ismerjük, általában tünetmentes, enyhe lefolyású, a kisebbség között középsúlyos, súlyos megbetegedést is okoz, töredéke belehal. De ez minimális arány, ha azt nézzük egy közel 10 milliós országban meghalt 30-40 ezer ember, akiknek csak egy nagyon kis részük lehet valós, mert többségük rákos, szívbeteg, tüdőbeteg, érelmeszesedett stb. Elég megnézni a diagnózisokat és leírják a koronavirus.gov.hu oldalon. fél lábbal már eleve a sírban voltak.

Az ember 90%-a védett eleve T sejtes szinten. Mire a pánik és ez a gyűlölködés?

Én nem oltattam be magam, egészséges vagyok, jó az immunrendszerem és sportolok, egészségesen táplálkozom, szedek vitaminokat stb.

Tökéletes a vérképem, szív-érrendszerem, a vérnyomásom tankönyvi. Elkaptam ugyan a koronavírust én is ennek ellenére is, de nem lettem beteg, tehát az immunrendszerem és az egészséges általános állapotom tükrözi, hogy rendben van minden.

Aki oltásra szorul, az oltasson, mindenki maga tudja, hogy megéri neki vagy sem.

De emiatt bántani másokat szerintem undorító dolog!

2021. okt. 10. 11:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
60%
A jelentős része bedől a propagandának, ezáltal azt hiszik ők különbek. Ez erőt ad a csordaszellemhez. Igazából szimplán csak buták. Persze ez nem csak ezen a téren nyilvánul meg, és az oltatlanok között is tapasztalható hasonló.
2021. okt. 10. 11:13
 2/41 anonim ***** válasza:
43%
Oltottként sem félek a vírustól. oltatlanként sem féltem, nem utálom az oltatlanokat, azok sem engem, nem is ismerek ilyesféle utálkozókat. Te ezt csak beképzeled, hogy van valami ellentét. Amúgy sincs senkinek a homlokára írva, hogy oltott-e vagy sem.
2021. okt. 10. 11:25
 3/41 anonim ***** válasza:
13%
Érdekes én ezen az oldalon az elmúlt hetekben nem igazán olvastam olyan kérdést amit oltott tett volna ki ilyen témában. Ezzel szemben naponta jön egy hozzád hasonló hülyegyerek provokálni.
2021. okt. 10. 11:31
 4/41 anonim ***** válasza:
79%

Mert erre uszítják őket.

De hogy miért félnek arra az a válasz, hogy mert ezt nyomják az összes médiában éjjel nappal, hogy rettegj. Van aki képes gondolkodni és átlátja az ellentmondásokat, van aki meg oltakozik. Aztán miután beoltotta megát, tovább retteg egy olyan dologtól, ami ellen be van oltva, csak azért, hogy utána kiélhesse jó magyar szenvedélyét, a másik útálását, pocskondiázását, csak azért, mert neki más a véleménye. Nagyon jól ki van ez találva, hogy miként kell csinálni.

2021. okt. 10. 11:40
 5/41 anonim ***** válasza:
19%

Én nem bántok semmit, különösen, mert nekem sem tetszik, hogy az oltásról is nagyon keveset tudunk még. Én vállaltam ezt a kockázatot, mert muszáj sok ember között mozognom, ezért oltattam.

DE! ez az "úgyis a fél lábbal a sírban van" szöveg legalább olyan g*sztustalan. Milyen jogon mondod ezt ismeretlen emberekről??? Szinte akármelyik koronavirus.gov.hu-n feltüntetett diagnózis mellett lehet még min. 5 éveket élni jó életminőségben. És akkor szerinted értük már nem is kár???

Nem vagyok nagy korlátozáspárti, mert szerintem, aki kockáztatni akarja az életét, tegye, magánügy (akkor is, ha leterheli az úgysem létező egészségügyet), de az online oktatás és a home office lehetőségét meg kellene adni, az alapvető holmikat áruló üzletekben pedig vissza kellene hozni a maszkviselést.

2021. okt. 10. 11:40
 6/41 anonim ***** válasza:
29%
5-ös vagyok: ja, hogy mitől félnek az oltattak? Az oltás önmagában nem ad biztonságot, csak egy lehetőség. Kullancs elleni spay-t is fújhatsz magadra, de attól még nem kell bikiniben mászkálni az erdőben. Én oltattam, de ettől még hordok maszkot és igyekszem kerülni a tömeget.
2021. okt. 10. 11:42
 7/41 anonim ***** válasza:
97%

#2: Pedig van. Van egy baráti társaságunk a covid előtt sosem volt semmi gond. Aztán szépen jött az agymosás. A társaság fele oltakozott, a másik fele nem. Én sosem csináltam ügyet abból, hogy mit csinál a másik, mert ez szerintem magánügy. Ellenben pár oltott barátunk elkezdte a balhét, alpári jelzőkkel illetett minket, ócsárolt, pocskondiázott, meg hogy mi potenciális gyilkosok vagyunk. Aztán most nálam volt egy baráti találkozó, megmondtam, hogy ezek után nem jöhet, mert ez a stílus nekem ide nem hiányzik. De ő letagadta, tovább erősködött, hogy jönni akar, folyamatosan zaklatott. Végül belátta, hogy itt nem kívánatos személy, de nem hagyta annyiban. Most mindenhol eláztat, azt terjeszti, hogy hozzám csak az oltástagadók jöhetnek, meg hasonló baromságok. A hozzám járó társaság fele oltott, semmi bajunk egymással, soha nem volt ez gond. Csak ennek a két agymosott oltásfanatikusnak az agymenése, hogy mi milyenek vagyunk.

Szóval a többség szerencsére normális, de sajnos van egy két nagyhangú tapló, aki különbnek és okosabbnak képzeli magát mindenkinél, és akinek nem az a véleménye, mint neki, azt elhordja mindennek. De nekik a legnagyobb a hangjuk. A normális embert nem lehet észrevenni, mert az nem terjeszti a propagandát és nem foglalkozik azzal, hogy a másik milyen.

2021. okt. 10. 11:50
 8/41 A kérdező kommentje:
Ötös- bocsánat a durva szóhasználatért, de súlyos betegek voltak, ezekkel minőségi életet már senki sem élhet. Kötelező maszkviselést ne hozzonak be újra, mert eddig sem hordtam normálisan és csak a balhék voltak belőle, hordja aki szeretné! Így a legjobb!
2021. okt. 10. 12:21
 9/41 anonim ***** válasza:
27%
5 8-ra: a betegek megítélésében továbbra sem értek egyet veled (de nekem van saját tapasztalatom ebben, sajnos, szóval mondhatod, hogy elfogult vagyok)
2021. okt. 10. 12:36
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
7-es. Én is így látom. Az emberek nagy része nem foglalkozik a másikkal és elfogadja a másik döntését függetlenül attól hogyan döntött. De van egy toxikus kisebbség akik folyamatosan mérgezik környezetet és keveri a sz@rt. Ezek az emberek nagy eséllyel ha nem lenne covid, akkor is találnának valamit vagy valakit akit gyűlölhetnek. Szóval, ez nem az oltásról szól, hanem egyfajta pszichés torzulás fizikai megnyilvánulása egyes embereknél. Ők olyanok mint egy távirányítású robot, akiket a propaganda eszközként használ és irányít céljaik elérésére.
2021. okt. 10. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!