Hogy lehet az, hogy nagyon sokan egyetlen korona elleni vakcinát sem kaptak, és még mindig élnek? Tényleg a vakcina menti meg az életet, vagy erre az oltatlanok már rég rácáfoltak??
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 15:20
1/40 anonim válasza:
Valószínűségekről van szó mindig. Ne ilyen fekete fehérbe gobdolkodj.
Hanem változnak az esélyek.
2/40 anonim válasza:
87 éves vagyok, sem az influenza ellen, sem a H1N1 ellen és a korona ellen sem oltattam be magam, mégis egészséges vagyok.
3/40 A kérdező kommentje:
Minden tiszteletem és elismerésem!
2021. szept. 13. 15:28
4/40 anonim válasza:
3
Szerencséért elismrés?
A korona halálozása nagyságrendekkel magasabb, mint az influenzáé, de nem is ez a fő veszélye, hanem a tartós egészségkárosodás.
Amúgy egyessel egyetértek, elsősorban valószínűségekről beszélünk.
5/40 A kérdező kommentje:
Az egészség nem a szerencsén múlik, hanem a tudatos életmódon.
2021. szept. 13. 15:32
6/40 anonim válasza:
1. 4. Szerintem engedjétek el. Engem az képeszt el, hogy ettől az oltástól, az oltottaktól rettegnek, de egy retkes pszichopata bűnözőnek meg isszák a szavait (Gődény) és simán beszednek lovaknak való féreghajtót.
8/40 anonim válasza:
Valószínűségekről van szó.
A tudatos életmód pedig sajnos nem tud mindent gyógyítani/megelőzni.
9/40 anonim válasza:
"Az egészség nem a szerencsén múlik, hanem a tudatos életmódon."
Remélem troll vagy. Barátom rendszeresen fut, edz, egészségesen táplálkozik MÉGIS RÁKOS LETT. Undorító...nem az oltásellenesség, hanem ez a mocskos hibáztató duma.
10/40 A kérdező kommentje:
Ha abban ringatjátok magatokat, hogy semmi közötök a saját egészségetekhez, akkor további szép álmokat kívánok nektek...
2021. szept. 13. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!