Hogy lehet az, hogy nagyon sokan egyetlen korona elleni vakcinát sem kaptak, és még mindig élnek? Tényleg a vakcina menti meg az életet, vagy erre az oltatlanok már rég rácáfoltak??
#16: el kell, hogy keserítselek, de az autoimmun betegség és egyéb amúgy post-covid betegségnek beállított problemákat okoznak a vakcinák is. Kinek mit dob a gép, leginkább genetika, és életmód ami dönt, de még senki nem tudja, pontosan mi.
Az biztos, hogy akinek 0 immunrendszere van, pl masszív alkoholista, annak sem a vakcina, sem a covid nem okoz problémát.
#21: Az a 2-3% valójában 2-3 ezrelék, mivel csak azt tesztelik, aki beteg. Sőt most nyáron még azt sem erőltetik, mert októberig ki kell húzni alacsony számokkal.
Az influenzára meg gyakorlatilag soha nem teszteltek, ha nincs tüszős mandula, de fáj a torkod, akkor az influenza. Így ment a diagnózis.
De amúgy te tényleg elhiszed, hogy egy ilyen fertőzőképességű vírus magyarországon csak a lakosság 10%-án ment át? Ugyanis ebből jönne ki a 3% halálozás.
23
Nem Magyarországról beszéltem. :)
De igen, elhiszem.
Rajtam sem ment át, több krónikus betegségem is van és egy náthát is megszenvedek plusz havonta náthás vagyok maszkhordási időn kívül, ráadásul Sinopharm miatt nézettem antitestet is. Szóval biztosan nem ment át.
Apumon sem ment át, COPD-vel, 2 hónapig tartó bakteriális tüdőgyulladás alatt/után elvitte volna a COVID, vagy legalábbis megszenvedte volna...
A baráti köröm zömén sem ment át, ők is észrevették volna.
Pont, hogy a lezárások, a maszkozás miatt csak 10%.
Ugyanez miatt nem volt idén influenzaszezon és ugyanez miatt mondjuk sokan, akik amúgy állandóan náthások vagyunk, hogy jééé, az elmúlt időszakban alig/nem voltunk azok.
Influenzaszezon azért nem volt, mert nem volt háziorvosi ellátás, meg többen dolgoztak inkabb kicsit betegen, nehogy karantenba kerüljenek.
Ja a korlátozások, amik összezsúfoltak a vásárlókat fele olyan hosszú idősávba, mint előtte? A kijárási korlátozas, ami miatt fiatalok tömegei rendeztek kenyszerből ottalvós hazibulit?
Pontosan, és az immunrendszer hatékonyabban tud védekezni, ha megtanítjuk neki, hogy hogyan tegye, pl. oltással. :)
Forrás? Érdekesen hangzik, nem kötekedni akarok.
Hogy lehet, hogy valakik lassan két éve nem képesek felfogni, hogy ez a vírus kb az emberek 80%-ra nem veszélyes? Hányszor kell ezt még elmondani, amit az elejétől kezdve mondanak, írnak?
Le kell rajzolni, füstjelekkel kommunikálni, vagy morzézni vagy mi a faxom, hogy felfogjátok végre?
Komolyan minden héten le kell írni? Szelektív memória?
Természetesen jöhet, vagy jön majd egy olyan mutáció, ami már nem csak arra a 20%-ra lesz/lenne veszélyes.
#29: milyen 20%-rol beszélsz?
A fertőzöttek kevesebb mint 20%-ának van egyáltalán bármi tünete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!