Ez a 4.hullám tényleg az oltatlanok miatt van?
igen, hiszen az oltottak nehezebben fertőződnek, fertőznek, a tüneteikkel pedig ritkán kerülnek kórházba.
Ellenben az oltatlan indiaiak testében ki tudott mutálódni egy új, fertőzőképesebb variáns, ami ellen az oltottak nagyjából továbbra is védettek, az oltatlanokkal szemben viszont hatékonyabb.
Januar ota dolgozom az oltaskampanyban, es a felmereseket sokszor jutubozas, focimeccs, online póker közben vagy siman hasrautve adtuk le.
Szoval ennyire kell elhinni a "hivatalos" adatokat.
Nem nem!A Gyurcsány és a Soros a soros mint mindig XD
Viccen kívül szerintem senki nem hibás és egy nagy kamu az egész
7-es Ha tényleg igaz amit írsz akkor ennyire lehet hinni az adatoknak.
Én eddig is fenntartással kezeltem az egész nagy pandémiát ami nem súlyosabb mint egy komolyabb influenza szezon csakhát arról nem témáztak ilyen sokáig és nem riogattak fűt-fát mindenféle féligazságokkal XD
Én nem hiszem el egy szavukat sem ezeknek.
Igen igen 9-es Most pedig hozzá kell tenni az adatokhoz nem elvenni mert akkor nem lehet tovább riogatni és zsarolni az embereket XD
Nem csak itt van ez hanem sajnos ez egy globális probléma aminek ha nem vet véget valami akkor marha nagy gond lesz persze nem a gyógyszergyáraknak hanem az alanyoknak XD
Azért keverik már az oltóanyagot is mint a koktélt mert akkor nem tudni ha gond van esetleg hogy melyik okozta konkrétan
Jól ki van ez találva
Hamarosan a 3.oltás is ki lesz zsarolva és 4.,5. és így tovább míg engedve van,ez ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!