Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez a 4.hullám tényleg az...

Ez a 4.hullám tényleg az oltatlanok miatt van?

Figyelt kérdés

2021. aug. 31. 17:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
virus=járvány .virus +vakcina=mutáns virus=világjárvány. virus+vakcina +vakcina+vakcina= delta.gamma epszilon zéta mutáns . Oltatlan= egészséges immunrendszer.
2021. szept. 1. 18:35
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

#7 vagyok.

Az adatokbol nem lefaragtunk, hanem felfelé kerekítettűnk. Nem sokat, de elég ha minden városban megcsinaljak, sok kicsi sokra megy.

2021. szept. 1. 22:55
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Indiában 1 milliárd oltatlan lakos mellett egy hónap alatt lecsengett a delta-hullám, pedig elvileg onnan ered.
2021. szept. 2. 03:37
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Ennyi 13-as!De Decemberre kész a delta ellen az új oltóanyagXD

Csak nem értem hogy minek

2021. szept. 2. 07:45
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Van aki még figyeli ezt a vírus hisztit? :o
2021. szept. 2. 16:33
 16/19 anonim ***** válasza:
66%

15. Van mert akinek a munkája , megélhetése múlik azon, hogy mekkora a vírushiszti - vannak e korlàtozások (mint amik tavaly március-június vagy november és idén május végéig voltak )vagy sem-, annak nagyon nem mindegy mire számíthat.

Mi pl a férjemmel anyagilag elêggé érintettek a korlátozások. Az elsőnêl mindketten elvesztettük a munkánkat amikor a korlátozásokat bevezették. Másodszor teljesen csak én, a páromnak másodjára " csak" a fizetése csökkent drasztikusan.

Szóval igen, mi követjük a helyzetet, hogy ne érjen váratlanul. Úgy sejtem A számok alapján félő, hogy legkésőbb novembertől újra korlátozások lesznek és harmadszor is szívni fogunk.:( pl A párom megint elesik egy féléves prémiumtól, 300 ezret már tavaly is elbukott az idióta korlátozások, munkahelymegszüntetések, bezárások miatt.

2021. szept. 2. 21:15
 17/19 anonim ***** válasza:
20%

Az "azt mondják" kezdetű mondat mind kamu.

Aki elhiszi, hogy a kórházakban 45% oltott van, az meg egyenesen még ostoba is. :D

2021. szept. 3. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
#17 való igaz - lehet, hogy 90%-uk oltott... :)
2021. szept. 6. 16:20
 19/19 anonim ***** válasza:
78%
17.azt mondják,hogy pozitivan éljek de nem rezeg bennem már semmi sem.csak dudolom azt hogy jóóó jóóó ekem de jó nekem. na nevezz hazugnak.
2021. szept. 6. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!