Ez a 4.hullám tényleg az oltatlanok miatt van?
#7 vagyok.
Az adatokbol nem lefaragtunk, hanem felfelé kerekítettűnk. Nem sokat, de elég ha minden városban megcsinaljak, sok kicsi sokra megy.
Ennyi 13-as!De Decemberre kész a delta ellen az új oltóanyagXD
Csak nem értem hogy minek
15. Van mert akinek a munkája , megélhetése múlik azon, hogy mekkora a vírushiszti - vannak e korlàtozások (mint amik tavaly március-június vagy november és idén május végéig voltak )vagy sem-, annak nagyon nem mindegy mire számíthat.
Mi pl a férjemmel anyagilag elêggé érintettek a korlátozások. Az elsőnêl mindketten elvesztettük a munkánkat amikor a korlátozásokat bevezették. Másodszor teljesen csak én, a páromnak másodjára " csak" a fizetése csökkent drasztikusan.
Szóval igen, mi követjük a helyzetet, hogy ne érjen váratlanul. Úgy sejtem A számok alapján félő, hogy legkésőbb novembertől újra korlátozások lesznek és harmadszor is szívni fogunk.:( pl A párom megint elesik egy féléves prémiumtól, 300 ezret már tavaly is elbukott az idióta korlátozások, munkahelymegszüntetések, bezárások miatt.
Az "azt mondják" kezdetű mondat mind kamu.
Aki elhiszi, hogy a kórházakban 45% oltott van, az meg egyenesen még ostoba is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!