Igaza van Merkely Bélának, hogy az összes oltatlan elkapja a koronavírust?
Fizetett, propagandista, narancsos orvos és az igazság...meredek.
Egy régi, kedves óvónéni ismerősöm tegnap halt meg covidban, 2 oltást kapott de még a nyár elején. 2 hétig lélegeztetőn volt, hiába volt oltása...
Képtelenek ezt a témát elengedni, mert jobb, hogy ott vagyunk mi oltatlanok, mint bűnbakok, így ránk lehet húzni mindent IS. ~2 hét és megint korlátozgatnak majd, elsőnek valszeg csak az oltatlanokat...és persze jön a szöveg, hogy miattunk van 4-5-6-1000000 hullám. xD
Én egyszer sem kaptam el (szerencsére vagy sem), pedig párom EÜ-ben dolgozik és a "járvány" eleje óta találkozott jó pár covidossal. (voltam 2x ellenanyag-szint vizsgálaton, ott állapították meg).
"Azóta már nézettem IgG-t és T sejtes immunitást, IgG már kevés volt, de T sejtre pozitív voltam, azaz memóriasejtes immunitásom van ellene, de ez már meglehetett mielőtt elkaptam is, hiszen nem új a vírus, a koronavírus egy hatalmas család, az RS vírus is óriássejtes koronavírus, légzőszervi szindrómát okoz, amit már gyerekként elkapunk. Keresztreaktivitás van, ezt nem hangoztatják :)"
Mert nem ér szinte semmit, ha egy egyszerű "nátha" koronavírussal voltál korábban fertőzőtt. Az influenza ellen is kicsi a keresztimmunitás, ezért van évről-évre frissített vakcina ellene.
"És ha az összesített statisztikákat nézed (elmúlt 1 év), jóval több az oltott mint az oltatlan akinek problémát okozott a covid."
Belinkelnéd azt a statisztikát, amit Te olvastál erről? És ne írd azt, hogy keressek rá, mert az mellébeszélés, kibújás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!