Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A nanotechnológia, ami állítól...

A nanotechnológia, ami állítólag a vakcinákban is benne lehet, ugye nem okozhat kb. 3-4 év múlva morgellons-szindrómát?

Figyelt kérdés

A nanotechnológia egy olyan új tudomány, amihez a mai orvok szinte semmit sem tudnak, max. csak azok a biotechnológiai cégek, melyek kifejlesztették ennek a technológiának az alkalmazását is az emberekre. De ők, ezek a kutatók meg nem orvosok, nem ismerhetik olyan jól ennek a hosszútávú következményeit, csak a rövidtávút, mivel teljesen új!

A beoltottak vérmintái a morgellons-szindróma kezdeti jeleit vajon ki tudják-e mutatni az oltások után, vizsgálta ezt már valamilyen engedélyeztető hatóság?

[link]

[link]

2021. szept. 28. 07:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan, mi érelme lenne a Chemtrailnek? Milliárd más módja van hogy mérgezzék az embereket. Akik állítólag kijuttatják ezeket, azoknak a családját is mérgezné. Gondolod hogy ebbe bárki bele menne? Mikrohullámú fegyverek az egy másik kérdés, annak már van valóságalapja.
2021. szept. 29. 09:06
 22/29 A kérdező kommentje:

Nyilván, hogy akik az "irányítók alatt vannak" azok arról vannak tökéletesen meggyőződve, hogy jót cselekszenek, és az emberiség érdekében!

Minden manipuláció így működik!

2021. szept. 29. 10:36
 23/29 anonim ***** válasza:
56%
Azért azt te sem gondolod komolyan hogy mérgezik saját magukat, családjukat meggyőződésből. Ezek a chemtrailes emberek féligazságokat mosnak össze Minden manipuláció így működik! Benne van az igazság egy kis eltorzított része, de alapjaiban véve nem igaz.
2021. szept. 29. 10:50
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

23: a chemtrail-es gépek pilótái olyanok, mint a gépek. A 80%-uknak nincs családja, másfél évig állomásoznak egy helyen, hogy ne szerezzenek túl sok barátot. Nem igazán érdekli őket, hogy mit tesznek az emberiséggel, mert baromi jól meg vannak fizetve. Innen vettem az infót:

[link]

Az első 2 perc 15 mp.

2021. szept. 30. 01:49
 25/29 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Gratulálok a 0%-ra lepontozáshoz, csak mert kimondtam az igazat.
2021. szept. 30. 12:59
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
#24 na te vagy a legjobb pelda, hogy eszosokkel miert nem szabad vitaba szallni.
2021. szept. 30. 13:07
 27/29 anonim ***** válasza:
28%

Tényleg azon megy itt a vita, gog, hogy chemtrail igaz-e? 😂😂

Mondjuk egy oltásellenes "kérdés" alatt már nem csodalkozok a színvonalon 😂

2021. okt. 3. 10:46
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, pontosan ilyen betegségben szenvedek a Covid és az oltás óta. A vizeletem és a sperma tele van apró fekete rostszálakkal. Orvos már legalább 10 látta, mind azt mondják, a pulóveremvől származó rost. Érdekes, hogy a Covid előtt röhögtem volna én is egy ilyen cikken. Mára szörnyű valósággá vált a Morgellon szindróma. A sperma tele van fekete szálakkal, urológus a fejét csóválja, és azt mondja, "hát, ilyen szálak ezek"..

Húsz év után kirúgtak a munkámból is a Morgellon kór miatt. Ez a mocsok kór az idegrendszert is támadja. És nem tudják mi ez. Elvittem a spermát urológushoz, parazitológushoz, infektológushoz,... És nem tudja senki, mik ezek a rostszálak benne.

A Covid 19 nem egy járvány volt. Ez egy tömegpusztító biológiai fegyver, amit ráengedtek a világra. Sajnos valós a Morgellon szindróma. Én benne vagyok, és orvosok nem segítenek. Mindig azt mondják, hogy gyösz a pulóveremvől. Aha, persze...

2022. márc. 19. 16:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Borellia fertőzéssel hozzák összefüggésbe a Morgellon betegséget. Nem pulóver szösz, ezt akkor gondolták, amikor képzelt betegségnek hitték. A lyme-kórhoz hasonló komplex betegség lehet, elképzelhető, hogy az idegrendszert is érinti, ezért tűnnek pszichónak a betegek.
2022. márc. 24. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!