Elképesztő, hogy a konteo hívők meddig merészkednek el a covid-19 vakcinák ellenében, most éppen összeakarják kapcsolni a védőoltásokat a nanotechnológiával, ami a morgellons-szindrómának nevezett rejtélyes betegségeket is okozhatják?
Figyelt kérdés
Chemtér, transzhumanizmus, covid védőoltásokban lévő nanorobotok stb. amik szerintük olyan rejtélyes betegségeket okozhatnak hosszútávon, mint a morgellons szindróma? De ez ugye nem igaz és teljes félrevezetése az embereknek!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLjzdU27d4ssaR3UnfTgQW..
2021. szept. 26. 09:03
A kérdező szavazást indított:
Azért akarjálk a nanotecnológiával összekapcsolni a védőoltások hosszútávú mellékhatásait, hogy ellehetlenítsék a tudomány fejlődését!
Azért, hogy "felébresszék" az embereket a propaganda "agymosásának a kábulatából".
Azért terjesztik a konteo elméleteiket, mert téveszméik vannak.
22 szavazat
1/29 anonim válasza:
Chemtér... Amikor a hülye okoskodik.
2/29 anonim válasza:
Először is; chemtrail, másrészt meg a konteósok nagy százalékban nem az orvosi egyetemről kikerült tanult emberek, vagy egyetemet végzett emberek, hanem az "élet iskolája ahol isten a tanár" - féle buta lumpen prolik. De előszeretettel oktatják ki a tanult embereket. Hányok tőlük.
3/29 anonim válasza:
A 2.-ra szavaztam. Lehet lepontozni agymosott birkák
4/29 anonim válasza:
Nekem ugyan nem fáj ha hülye vagy :)
5/29 anonim válasza:
Nem vagyok hülye :) Szerinted miért van az, hogy Olaszországban nem kapsz fizetést oltás nélkül, meg az, hogy Szlovéniában tankolni se tudsz nélküle? Ébredjetek emberek. Én 1 embert se láttam összeesni az utcán. Nagyon komoly járvány van. És az, hogy egy kísérleti oltást kötelezővé tesznek úgy, hogy senki nem vállal érte felelősséget, hát ez nevetséges.
6/29 anonim válasza:
Az a nevetséges, hogy kísérleti oltásnak nevezed, mert ennyire tanulatlan vagy :)
7/29 anonim válasza:
Covid osztályon voltam szolgálatban, nekem ne beszélj róla. Hullottak az emberek mint a legyek. A temetkezési vállalkozónál sor állt szó szerint, a hamvasztások intézésénél. De ha neked ez vicc, hamarosan szívesen látunk önkéntesként, betegeket ápolni.
8/29 A kérdező kommentje:
Ez a morgellons-szindroma azért engem is kiakasztott, hogy az oltások után évek múlva "nanorobot bogarak" másznak elő az ember bőre alól! Ez valami elképesztő szemétség....
2021. szept. 26. 09:33
9/29 anonim válasza:
7-es! Érdekes amit mondasz. Én nem tagadom a vírus létezését, át is estem rajta. De valami nincs rendben az tuti. A Coronavirus egy biológiai fegyver, amit ránk szabadítottak, de nem elég hatékony. Az oltás meg vagy méreg, vagy csak egy figyelem elterelés. Egy biztos:az utolsó időket éljük.
10/29 anonim válasza:
9-es vagyok. Még valami:Az oltást arra használják fel, hogy mi itt vitázzunk, és ne rájuk figyeljünk, és ne a rendszer ellen lázadjunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!