Mi a véleményetek a "nanotechnologiás maszkokban megbújó pondrókról amik bele fúrják magukat a testedbe? És azokról akik ezt így elhiszik?
Máris itt a "tudományos" cáfolat.
"egyszerű szövetszálak"
"A gyárban dolgozók ruháiról, illetve a kicsomagolás után kerülhettek bele a maszkokba"
És ezt a fantasztikus, semmitmondó "magyarázatot" természetesen mindenki azonnal, fenntartások nélkül beszopja, mint egy hűsítő fagylaltot az augusztusi hőségben.
Rendben, hidd el, ha úgy érzed tényleg ennyi az igazság.
Én egyetlen betűt sem hiszek el ebből, mert már megszámolni sem tudom, hányszor hazudtak bele az arcomba az elmúlt 1 év alatt.
Csak azt nem értem hogyan jönnek a felszínre.
Ráadásul percekig mozognak.
Vizsgálja már meg végre valaki valóban komoly, laboratóriumi kategóriás mikroszkóppal ezeket, főleg a felületüket...láttam egy "cáfoló" videót, ahol egy komolynak tűnő mikroszkópot használ a fazon, de érdekes módon csak annyira nagyít rá, amennyire a gagyi USB-s mikroszkópos videókon mutatták ezeket.
Pedig az a cucc sokkal többet tudna, miért nem küldi meg rendesen?
Ha ez nanodrót, amire van esély, akkor lehet köze ahhoz, amit dr. Charles Lieber művelt tavaly év elején a wuhani laborjában. Érdemes utánaolvasni, a fazont le is csukták, és elhozták onnan.
A legszánalmasabb az, hogy folyton olyanokat hazudnak, amik még ha igazak is (lennének), akkor is teljesen agyament baromság amit arra hivatkova előírnak..
Oké, tegyük fel egy pillanatra, hogy elhiszem, hogy azok mikroszálak és nem férgek / kórokozók..
Köszönöm, de ezeket a "mikroszálakat" sem akarom "az egészségem védelmének érdekében" kötelező alapon belélegezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!