Van arról statisztika, hogy hányan haltak meg valóban a Covid 19 miatt?
23-ast akartam írni, mert közben valami eltűnt.27-es voltam.
''Én például sorban állok a harmadik oltásért. Sinopharm-mal oltottak, kevés az antitestem, vannak krónikus betegségeim. Lassan 29 vagyok.''
Erre reagáltam, bár inkább ne tettem volna, úgy látom itt van is nem kicsi baj az agyban.
Az valamelyest megnyugtat, hogy nem az én válaszomra reagáltam ezt, de ez nem változtat azon, hogy elég kevés érvet sikerült belesűríteni a válaszodba.
Szerintem autóba se üljetek.
Az érveket hagyjuk, egyet nem látok.
Most van fent a Telexen egy videó, ahol a virológus haverotok szerint nyáron jó időben eltűnnek a vírusok.
Aztán elég furcsa, hogy rakás helyen mégse tűnt el nyárra.
"jó időben"
Mert ez itt konkrétan szárazságot jelent.
Azt nem nagyon bírja ez a zsír alapú vírus.
Ezt már elég sok virológus leírta, csak fel kellene fogni.
Ahol nedves meleg az időjárás, ott nem zavartatja magát.
31
Én voltam a 23-as.
Ezzel a gondolkodásoddal gyógyszert se vegyél be, ugyanis azoknak is van mellékhatása. Hoppá.
"Most van fent a Telexen egy videó, ahol a virológus haverotok szerint nyáron jó időben eltűnnek a vírusok."
Csak egy apró pontosítás: nem ezt mondta. Azt mondta, hogy a téli szezon kedvezőbb a vírusoknak. Nyáron is előfordulhatnak, csak akkor nehezebben terjednek. Valószínűleg az új koronavírus is van ilyen szezonalitás, de önmagában nem tűnteti el a vírust a nyárra. Egy kutatás szerint nem is a hőmérséklet számít elsősorban, hanem a lékgör szárító hatása (amire a 34. válaszoló is utalt) és az UV.
36
Tippem szerint az is, hogy nyáron agyba-főbe nyitva van minden ablak (még ott is, ahol friss levegőt befújó klíma, légkezelő berendezés van), míg télen a többség nem szeret szellőztetni. Elhasználtabb levegőben biztosan nagyobb a víruskoncentráció is.
"Szerintem autóba se üljetek."
Tekintsünk el attól, mennyire értelmetlen ez az érvelés, és nézzük a számokat: 2020-ban a KSH szerint 8981-en haltak meg COVID-ban (a komoly korlátozások ellenére is), és 554-en motorosjármű balesetben. (Nyilván a fiatalabb koroztályokban a különbség kisebb.)
Igen, ez is biztosan közre játszik.
38.
És, meghaltak emberek vagy sem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!