Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van arról statisztika, hogy...

Van arról statisztika, hogy hányan haltak meg valóban a Covid 19 miatt?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akiket tényleg a vírus vitt el, nem azokra, akik autóbalesetben darabokra szakadtak, de mivel covidos volt , ezért ő a covidban halt meg:D
2021. szept. 7. 13:22
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
28%

''De ettől még veszélyes rád is. Harmincasok már tömegesen haltak bele ott, huszasokból is sok.''

Ezt nem tudom elhinni, hogy valaki el is hiszi, és így leírta.

Ilyenkor látom hogy sok a tv meg a híradó, jól átmosták az ilyen ember agyát.

Gondolom elsőként álltál sorba a 3. vakcinádért is.

Ehhez csak gratulálni tudok.

2021. szept. 7. 20:09
 22/52 anonim ***** válasza:

Azt ugye felfogtad, #22, hogy most AMERIKÁRÓL beszéltem?

A 3. vakcinát pedig elsősorban annak kell most beadatnia, aki kici, óccó kínait kapott, mert annak sajnos a hatása is olyan.

A többieknek elég lesz a 2 is év végéig (mármint nem lenne lényegesen jobb hatása a 3.-nak sem).

2021. szept. 7. 20:15
 23/52 anonim ***** válasza:
78%

22

Én például sorban állok a harmadik oltásért. Sinopharm-mal oltottak, kevés az antitestem, vannak krónikus betegségeim. Lassan 29 vagyok.

Én magam nemcsak a haláltól félek, hanem a kőkemény betegségtől és főleg a poszt-COVID-tól is.

Jóformán az egész világ komolyan veszi a járványt. Közte demokratikus, kevésbé demokratikus államok, gazdag, szegényebb államok.

Még testvérek sem tudnak egyformán hazudni, nemhogy egymással szemben álló államok.

Ezen kívül ilyen sok biológust, orvost sem lehet lefizetni, nem gondoljátok, kedves vírus veszélyességét tagadók?

2021. szept. 7. 20:20
 24/52 sadam87 ***** válasza:
73%

"20 ezer magyar áldozatból ezek alapján kb 200 volt 50 alatti."

Annak fényében, hogy 30 ezren haltak meg itthon a járványban, jó statisztikát nézhettél. XD XD

Amúgy most egy meglpő dolgot fogok közölni: a fiatalabb emberek egyébként is kisebb eséllyel halnak meg, mint az idősebbek. Most megnéztem, 2019-ben (direkt "békeévet" néztem) 129 275 ember halt meg, ebből 6049 volt 50 év alatti. Talán érdemes ezt is figyelembe venni, amikor arról értekezel, milyen kevés fiatal halt meg...

Forrás (az összesített adatokat excelben számoltam):

[link]

(Megjegyzem, az különösen vicces, ahogy egyre lejjebb megy nálad a kritikus korhatár. A 13. válaszodban még 60 év alattiakról volt szó, a 15.-ben 55 év alattiakról, a 19.-nen meg már 50 év alattiakról. :D :D :D )

2021. szept. 7. 20:20
 25/52 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök neki, hogy ekkora sikerélményt okoz neked, hogy mindig más korhatárt írok.

A 6000 fő is lófütty, ha leosztjuk, hogy mennyi ember között oszlik el.

2021. szept. 7. 20:23
 26/52 sadam87 ***** válasza:
53%

"A LEGFIATALABB volt 12 éves"

Halt meg fiatalabb is, nézd meg a linket, amit küldtem a 16. válaszban.

Ez ám a kőkemény érvelés! :D :D :D

2021. szept. 7. 20:24
 27/52 anonim ***** válasza:
29%

24-es!

Édesf @xom!

Ezt még elolvasni is rossz volt, amit írtál.

Ilyenkor sajnálom ezt a világot, ha már ilyen fiatal embereknek is a média ennyire át tudja mosni az agyát.

Nektek lett ez az egész kitalálva.

2021. szept. 7. 20:25
 28/52 anonim ***** válasza:
48%

Majd ha te halsz meg, kíváncsi vagyok, melyik ló fog fütyülni.

De tudod mit?

Ne halj meg.

Ha csak a fél tüdődet veszíted el, és a második emeletre már nem tudsz felmenni - az milyen érzés lesz?

2021. szept. 7. 20:26
 29/52 sadam87 ***** válasza:
68%

"Nagyon örülök neki, hogy ekkora sikerélményt okoz neked, hogy mindig más korhatárt írok."

Sikerélményt? Csak egy apró örömforrás az életemben. :)

"A 6000 fő is lófütty, ha leosztjuk, hogy mennyi ember között oszlik el."

Ööö... Valami ilyesmit írtam én is. A fiatalok (és középkorúak) közül alapból is kevesen halnak meg, így bár igaz, hogy a COVID halottak között is kevesen vannak, de az alaphalálozáshoz képest ebben a korosztályban és viszonylag jelentős növekedést tud okozni a járvány. (Bár tény, hogy az idősebb korosztályban nagyobbat.)

2021. szept. 7. 20:26
 30/52 sadam87 ***** válasza:
68%

Még mindig epedve várjuk tőled az ún. érveket. Egyes emberek azt tartják, ilyenekkel illene előállni egy vitában...

2021. szept. 7. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!