Van arról statisztika, hogy hányan haltak meg valóban a Covid 19 miatt?
Összeesküvéselméletet, ezoterikus őrültségeket hatalmas meggyőződéssel és nagy elánnal emlegető emberek mindig akadnak. Fölösleges velük vitatkozni, kevesen vannak azokhoz képest, akik ingatagok, kevés az ismeretük, hajlítható bárhová, de még éppen nem hajlottak. Őket érdemes megóvni az eltévelyedéstől, ők az igazi nagy tömeg. Nemcsak nálunk, másutt is.
Akik ilyen listázásokat emlegetnek, azért komolytalanok, mert a szövegük stílusából, szóhasználatukból azonnal kiviláglik, ők még komolyabb listát soha nme láttak, arról meg végképp fogalmuk sincs, mit és hogyan lehet kezdeni velük. És akkor a célról még szót se ejtettem. Ők betanultak hangzatos kliséket, van belőlük elég. A használt fogalmakat lényegében nem ismerik, komoly vitára képtelenek, csak dobálóznak, de azt nagyon. Mert megmondták nekik, a többség ettől megretten, nem mer hozzászólni. Ki van ez találva, az emberi agy működéséhez illesztve. Azonban még kevés ismerettel is, ha valaki veszi a fáradságot, hogy belegondoljon, megtapasztalja, a szöveg hemzseg az ellentmondásoktól és a hamis kijelentésektől (ezt már nehezebb ismeret nélkül kideríteni).
Csak példálózva: "...szimulációs gyakorlat volt...". Nagyszerű, és mit szimulált? És a szimuláció mit volt hivatva demonstrálni? ja, ez már nehéz. Megérteni is.
".... médiafelhajtásra is elmegy, beoltatja magát...". Jó, van médiafelhajtás. Mire, hogy oltsunk vagy ne oltsunk? És ki mondja meg, mi az összefüggés. Józsi beoltatta megát, mert ugrott a médiára, nosaz listába. Pisti is, saját végiggondolt jól felfogott érdekből, a médiát be se kapcsolta. Nosza listába vele. A balek kormány meg majd küldi nekik a beetetést, és csodálkozik, hogy mennyien nem zabálják. Kérdezőnk nem az oltásra igyekvőket nézte hülyének, hanem a listát készítő kormányokat. Csak ezt kicsi agya nem vette észre. Tehát tudja, miről beszél? sokkal kevésbé, mint néhány hiszékeny ember. Nem, a a valódi beetetett balek. A hiszékeny retteg. Ő rettegés nélkül halhat bele önnön hülyeségébe. Hát emberek és igényk eltérők. Van, akinek ez okoz örömet. Egy darabig.
Már miért lenne szerencsés?
Itt a statisztika, 60 év alatt kb nulla az esélye, hogy elkapd.
"Itt a statisztika, 60 év alatt kb nulla az esélye, hogy elkapd."
Ezt milyen statisztikából olvastad ki???
Most írta valaki, ez hihető.
Amikor néztem a napi elhunytakat, 55 alatt nem volt.
A 13. válaszodban az elkapás esélyéről írtál...
Egyébként nyilván sokkal kevesebben halnak meg fiatalabb korosztályokban a vírustól, mint az időseknél, de az nem igaz, hogy egyetlen fiatalabb sem halna meg. Magyar adatot sajnos nem találtam (állam bácsi nem szeret átlátható statisztikát csinálni), de itt van például az amerikai:
A mortalitási ráta (pontosabban CFR = case fatality rate) néhány országban korosztályonként:
Amúgy mindezt nem nagyon értem, hogy jön ahhoz, amit 2*Sü írt. Ő arra célzott (na jó, nem célzott, szó szerint leírta), hogy szerencsés, hogy az ismerettségi körében (feltételezhetően) senki nem halt meg.
Egyébként annak örülök, hogy reagáltál a kérdésemre. Esetleg azt is pontosítanád, hogy mit értesz azon, hogy "valóban covid miatt halt meg"?
Ja, hogy ma nem halt meg senki 55 év alatt.
Értem.
Tudod, Amerikában már 12 éves is meghalt. Igen, 𝐄𝐁𝐁𝐄 halt bele.
Szép nagy ország, a lakói pedig nagyon szabadok: tehát sok olyan van, aki csakazértse tartja be a korlátozást (ott nem lehet kötelezően adni, csak ajánlás).
Ők már az első hullámban is jó páran meghaltak.
Hűha, meghalt egy 12 éves.
Képzeld, ma az utakon is meghaltak, kapaszkodj meg, holnap is megfognak.
Megnéztem a statisztikát, kb ott vagyunk, amit írtam.
20 ezer magyar áldozatból ezek alapján kb 200 volt 50 alatti.
Úristen!!!!4!4!4!4!
Ja, bocs, kérdező. Idáig nem derült ki, hogy te is hülye vagy.
Amerikában már sokan meghaltak fiatalok is. A LEGFIATALABB volt 12 éves, de kicsit idősebb már több is volt.
Ezen kívül az új változatok most már a gyerekeket is fertőzik, bár még mindig jobban bírják, mint az idősek.
Mondjuk ez nem szokatlan: a fiatal, életerős szervezet jobban bír minden betegséget, mint az idős.
De ettől még veszélyes rád is. Harmincasok már tömegesen haltak bele ott, huszasokból is sok.
Azért hoztam Amerikát példának, mert az ottani sok ember és nagy szabadság miatt ők jobban teljesítenek ebben.
Tehát amit ők most csinálnak, az nálunk csak később lesz.
DE így LESZ - itt is.
Kérem, tegyék át a kérdést!
Mit ad isten - EZ SEM a tudományos szempontok miatt lett idetéve. EZ is konteó.
Ezt a véletlent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!